Çözüldü Superonline Akşamları Ping sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

casya

Decapat
Daha fazla  
Yardıma ihtiyacım var. Geçen hafta superonline bağlattık eve her şey düzgün gidiyordu, hızda problem yaşamadım hala daha yaşamıyorum fakat akşam saatlerinde saat 8-9 saatlerinde ve sonrasına pingim aşırı yükseliyor. Hız testlerinde 120-200 gibi değerlere kadar yükseliyor. Sizce soru nedir? İnternetimi zaten ping yüzünden değiştirmiştim yeni bir bela almak istemiyorum başıma. Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Bende de akşam saatlari hat değerleri düşüşe geçiyor.
Hat değerlerim , pingin başladığı zamanda da iyi ama ping yine de yükseliyor
Gerçekten inanılmaz bir ülkede yaşıyoruz bu durum üzücü.
aylık bir internete 100tl veriyorum ve aldığım değerlere bak gerçekten inanılmaz.
Sana katılıyorum. İnternete ödediğimiz para ve aldığımız sonuç gerçekten üzücü

Kablo modem falan hikaye. Tamamen bilerek yapıldığını düşünüyorum. Ttnet kullanıcısıyım. Normalde 11 12 arası hız alıyorum bir anda bir gidiyor 0.6 falan oluyor. Arayıncada kablo diyorlar. Daha 10dk önce bişey yoktu diyorum bizde herşey normal diyorlar. Geceye doğru bir bakıyorum yine eski değerlerinde. Kesinlikle AKK nin acısını çıkartıyorlar. İki haftadır akşamları hep aynı.

Ttnet kullandığımız zamanlar oyunlarda pingim 120 civarı dolaşıyordu. Ping konusunda sıkıntılı ttnet de.

Şuan size onu yazacaktım. Ping artışı bende de olmadı.
ahahahahah kardeşim genel bir sıkıntı olduğu bariz belli,santralle,altyapıyla felan herhangi bir alakası yok. Ya çözmeye çalışıyorlar yada bilerek yapıyorlar.

bana sana ulaşabileceğim steam vs varsa verebilir misin ?
Bende izmitte oturuyorum. Benimde genellikle 167 çıkıyor speedtestte. Oyunlarda belirttiğim gibi. Malesef çözüm yok hala. Çok can sıkıcı bi durum.

Gece 12'yi geçtik ya 11'e düştü ping.
bana sana ulaşabileceğim bir steam vs discord verebilir misin ?

Bugün de ping değerlerim sabitti. Sizde de normal miydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…