Superonline altyapı kontrolü

thErenSK0

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Superonline sitesinden sorgulama yaptığımda tam olarak adresimde "bölgenizde Turkcell Superonline fiber hizmet potansiyeli mevcuttur." Diyor. Bakar mısınız altyapı var mı yok mu?

indir (10).png

Merhaba arkadaşlar. Superonline sitesinden sorgulama yaptığımda tam olarak adresimde "bölgenizde Turkcell Superonline fiber hizmet potansiyeli mevcuttur." Diyor. Bakar mısınız altyapı var mı yok mu?

Eki Görüntüle 823067
Sorguladığında altyapı var diyorsa vardır. Başvurabilirsiniz. Ayrıca Millenicom sitesinden de hız sorgulama yapabilirsin.

Eki Görüntüle 823067
Haritada evin üstünde fiber işareti gözüküyor mu? Bende de böyle diyor yan apartmanda fiber var diye ama bize vermiyorlar.

Apartmandamı yaşıyorsun bilmiyorum fakat apartman girişlerinde elektrik panolarının olduğu yerlerde Superonline kutusu varsa fiber altyapı çekilmiş demektir apartmana.

Eki Görüntüle 823067

Senden rica ediyorum eğer bu markayı düşünüyor isen lütfen Turkcell Superonline'a geçme rezalet ötesi bir kalitesi var. 24Mbps paketimiz var -fiber altyapı dahil her şey var- karantina dönemi başladığından beri bu sayfayı bile yükleyemez oldum. TurkNet gibi firmalara geçmeni tavsiye ediyorum bende taahhüt bittiği zaman geçeceğim.

Senden rica ediyorum eğer bu markayı düşünüyor isen lütfen Turkcell Superonline'a geçme rezalet ötesi bir kalitesi var. 24Mbps paketimiz var -fiber altyapı dahil her şey var- karantina dönemi başladığından beri bu sayfayı bile yükleyemez oldum. TurkNet gibi firmalara geçmeni tavsiye ediyorum bende taahhüt bittiği zaman geçeceğim.

2 Ay öncesine kadar TTNET kullanıyordum. Superonline'ye geçtim 100 Mbps paketim var bana gelen 115 Mbps ve yanında 10 upload ben çok memnunum.

İnsanları yanlış bilgilendirmekten vazgeçin. Bu bölgeden bölgeye değişebilir. Ankarada 200mbpslik paket kullanıyorum 150tlye değerlerim altta gördüğünüz gibi en yakın zamanda da GPON altyapı kurduracağım aradığımda ulaşıp her sorunumu da çözdürebiliyorum.

Dosya Ekleri

• Hız.png
    Hız.png
    33,7 KB · Görüntüleme: 144
2 Ay öncesine kadar TTNET kullanıyordum. Superonline'ye geçtim 100 Mbps paketim var bana gelen 115 Mbps ve yanında 10 upload ben çok memnunum.
Dostum ilk aylarda bizde de aynıydı gözümüzü doyurdu, 4 yıllık abonesiyim kendisinin son aylarında batırdı kendisini.

İnsanları yanlış bilgilendirmekten vazgeçin. Bu bölgeden bölgeye değişebilir. Ankarada 200mbpslik paket kullanıyorum 150tlye değerlerim altta gördüğünüz gibi en yakın zamanda da GPON altyapı kurduracağım aradığımda ulaşıp her sorunumu da çözdürebiliyorum.
Ankara'nın en işlek yerlerinde bile böyleyse düşünemiyorum.

@YavuzKyr 24 Mbps fiber paket yok diye biliyorum. VDSL abonesiyseniz, sizin derdiniz Superonline ile olmaz genelde. Büyük çoğunluğu Telekom altyapısından karşılıyor firmalar. Hangi servis sağlayıcıya geçerseniz geçin, altyapı sebebiyle aynı sorunu yaşarsınız.
24 Mbps demişim, 25 olacaktı. Fiber paket kendilerini arayıp sorduğum zamanda fiber olarak iletiyorlar. Altyapımız yanlış hatırlamıyor isem 100 Mbps'ye kadar destekliyor, Turkcell'in kendi altyapısı.

Dostum ilk aylarda bizde de aynıydı gözümüzü doyurdu, 4 yıllık abonesiyim kendisinin son aylarında batırdı kendisini.

Ankara'nın en işlek yerlerinde bile böyleyse düşünemiyorum.

24 Mbps demişim, 25 olacaktı. Fiber paket kendilerini arayıp sorduğum zamanda fiber olarak iletiyorlar. Altyapımız yanlış hatırlamıyor isem 100 Mbps'ye kadar destekliyor, Turkcell'in kendi altyapısı.

Neyi düşünemediğinizi anlamadım hocam. Nasıl bir değer bekliyordunuz ki? Kablom Cat 5 kablo, Cat 6 değerlerinde 201 Mbps down kadar gördüm. Sonuç oalrak 1 Gbit deyip 200 Mbit vermiyorlar, ne istediysem onu veriyorlar zaten?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı