Superonline cayma bedeli geri alınabilir mi?

Hayri2727

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba! Arkadaşlar, 7 yıldır Superonline abonesiyım. Son yapılan sozlesmem 24 aylık. Abobelık yaptım. Abonelıgımın 11 ayında pandemı donmeınde 3 fatırasını oduyemedım. Internet hattım otomatık olarak Turkcell tarafından ıptal edıldı ve cayma bedelı yansıdı. Daha sonra hemen avukata vermısler ıcra ıcın. Toplamda 4 bin TL ıstedı avukat benden. Evıme ıcra memurları gelecek falan dedıler. Ben bu parayı odedım, toplamda 4400 TL cıvarında avukata. Bu yenı yasada 24 ay olan abonelerın tüketici hakem heyetıne başvuruldugu zaman bu kalan ayların parasını gerı alabılır mıyım? Kullanmadıgım ayları bıle odedım.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 ay evet üst uste faturalar odenmeyınce bilgi vermeden abonelık iptalı yapıyorlarmıs sıstmeden otomatık dusuyormus oyuzden cayma bedelı cıkıyor eve ıcra memurları geldı toplamda 4400 tl rakam odedım avukatlarına 24 aylık abonelık 11.ayında ıptal olmus
3 ay evet üst uste foturalar odenmeyınce bilgi vermeden abonelık iptalı yapıyorlarmıs sıstmeden otomatık dusuyormus o yüzden cayma bedelı cıkıyor eve ıcra memurları geldı toplamda 4400 TL rakam odedım avukatlarına 24 aylık abınelık 11.ayında ıptal olmus.
Eve icra gelme kısmı hikaye, benim bildiğim yok.
Bankalar gibi düşünebilirsin 90 gün dolunca takipe açıyorlar.
Geliyor geldıler ben evdeydım 2 bayan ıcr memuru geldı araclarıma haciz dahı kondu zTen memurlar geldıkten 1 gun sonra odedım

3 ay evet üst uste faturalar odenmeyınce bilgi vermeden abonelık iptalı yapıyorlarmıs sıstmeden otomatık dusuyormus oyuzden cayma bedelı cıkıyor eve ıcra memurları geldı toplamda 4400 tl rakam odedım avukatlarına 24 aylık abonelık 11.ayında ıptal olmus
3 ay evet üst uste foturalar odenmeyınce bilgi vermeden abonelık iptalı yapıyorlarmıs sıstmeden otomatık dusuyormus o yüzden cayma bedelı cıkıyor eve ıcra memurları geldı toplamda 4400 TL rakam odedım avukatlarına 24 aylık abınelık 11.ayında ıptal olmus.

Geliyor geldıler ben evdeydım 2 bayan ıcr memuru geldı araclarıma haciz dahı kondu zTen memurlar geldıkten 1 gun sonra odedım
Araçlara haciz koyulur gelen kişiler zabıt yapar korkutma amaçlı ama mal kaldırım işlemleri olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı