SuperOnline fiber altyapı ile 1000 Mbps hız alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım bu Millenicom, Superonline altyapısını sorgulayabiliyordu. Yanılmıyorsam eski sitesinde Turk Telekom ve Superonline sekmelerinin olduğunu hatırlıyorum. Belki buradaki sonuç farklı çıkabilir, şansınızı deneyin derim:

Evet FTTH var bende de ama göstermiyor.
Sanırım bu Millenicom, Superonline altyapısını sorgulayabiliyordu. Yanılmıyorsam eski sitesinde Turk Telekom ve Superonline sekmelerinin olduğunu hatırlıyorum. Belki buradaki sonuç farklı çıkabilir, şansınızı deneyin derim:
Zaten evinizde altyapı varsa her türlü Superonline'ın sitesinde Fiber Nerede sayfasında apartman ismi olarak çıkar. Binalara hat çekilmesi için yönetici veya sorumluyla konuşulurken sisteme eklemek için apartmanın ismini alıyorlar. Kısaca sitede apartman ismi yoksa altyapı da yok denebilir.
Burası en doğruyu gösterir;

Zaten evinizde altyapı varsa her türlü Superonline'ın sitesinde Fiber Nerede sayfasında apartman ismi olarak çıkar. Binalara hat çekilmesi için yönetici veya sorumluyla konuşulurken sisteme eklemek için apartmanın ismini alıyorlar. Kısaca sitede apartman ismi yoksa altyapı da yok denebilir.
Bu site, bir blok yakınımdaki sitede Superonline Fiber'i var ama ADSL gösteriyor.

@B 52 Stratofortress

Ekran görüntüsü 2022-06-03 004447.png

@T21
Aradım ama gün içerisinde dönüş yapacağız deyip dönüş yapmadılar.

Burada bahsedilen, fiber mevcuttur diye çıkan sadece FTTH mi yoksa FTTB dâhil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı