Superonline fiberden TurkNet VDSL'ye geçmek

Axii

Kilopat
Katılım
14 Haziran 2016
Mesajlar
2.121
Makaleler
8
Çözümler
12
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Freelancer Filmmaker
Selam, şu an Turkcell fiber kullanıyorum. TurkNet VDSL altyapısıda varmış. Sizce geçmeli miyim?
 
Fiber varken, özellikle Superonline Fiber; kesinlikle yapılmaması gereken bir hatadır. Turknet’in kendi altyapısı nasıl bilemem ama ben TT altyapısındayım ve memnuniyetim git gide azalıyor. Superonline altyapım var, büyük ihtimalle Superonline’ye geçeceğim. TT altyapısı olduğu için aşırı kopma yaşıyorum ve müdahele edemiyorlar desem yeridir. Ayrıca 1 ay önce santralde bakım yapıldı, bakımdan sonra kopma sorunum da arttı hızım da düştü. Kesinlikle yapmayın bu hatayı.
 
Fiber varken, özellikle Superonline fiber; kesinlikle yapılmaması gereken bir hatadır. TurkNet’in kendi altyapısı nasıl bilemem ama ben TT altyapısındayım ve memnuniyetim git gide azalıyor. Superonline altyapım var, büyük ihtimalle Superonline’ye geçeceğim. TT altyapısı olduğu için aşırı kopma yaşıyorum ve müdahale edemiyorlar desem yeridir. Ayrıca 1 ay önce santralde bakım yapıldı, bakımdan sonra kopma sorunum da arttı hızım da düştü. Kesinlikle yapmayın bu hatayı.

Bizim oradaki Turkcell altyapısıda böyle.
 
Fiberden VDSL'e geçmek çok mantıksız bir hareket, kaldı ki alt yapıları kiralayabiliyorlar. TurkNet ile bir konuş bakalım belki fiber sunarlar.

Ancak benim tavsiyem Superonline'da kalman fiber konusunda başarılılar. Kesinlikle VDSL'e geçmeni tavsiye etmem.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı