Superonline GTA Online İçin Port Nasıl Açtırılır?

melih310

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda yeni internete geçtim Superonline. Geçtikten sonra GTA Online gireyim dedim ama girmedi. Rockstar desteğe falan yazdım birçok çözümü denedik olmadı, en sonunda internetimden dolayı olduğu varsayımına vardık. Sonuç olarak bana port numaraları verdiler. İlk önce müşteri hizmetlerini aradım onlarda bilmiyordu herhalde benden 4 haneli port istediler oysaki 5 haneli verecektim ben. Nasıl port açarım bu sorunu nasıl çözerim yardım edecek yok mu? 192.168.1.1 adresinden ekleyebiliyor muyum?
Ekran Görüntüsü (5).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer hata port açmadaysa 192.168.1.1 adresinden port açabilirsiniz fakat güvenli internetten kaynaklı olabilir. YouTube'da model adı belirterek nasıl port açacağınıza bakabilirsiniz.

Aynı sorun bende de vardı ilk fibere geçtiğimde. Güvenli internet ayarı açık olduğu için yaşanıyor bu. Müşteri hizmetlerini arayarak veya SMS ile güvenli interneti kapatman gerekiyor. 2500'e GUVENLI IPTAL yazarak kapatılacağı yazıyor. O yöntemi denemedim ben. Müşteri hizmetlerinden halletmiştim.

Eğer hata port açmadaysa 192.168.1.1 adresinden port açabilirsiniz fakat güvenli internetten kaynaklı olabilir. YouTube'da model adı belirterek nasıl port açacağınıza bakabilirsiniz.

Aynı sorun bende de vardı ilk fibere geçtiğimde. Güvenli internet ayarı açık olduğu için yaşanıyor bu. Müşteri hizmetlerini arayarak veya SMS ile güvenli interneti kapatman gerekiyor. 2500'e guvenlı ıptal yazarak kapatılacağı yazıyor. O yöntemi denemedim ben. Müşteri hizmetlerinden halletmiştim.

Sağ olun hocam güvenli internetten kaynaklıymış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı