Superonline ile güzel çalışan VPN önerisi

Simysim

Decapat
Daha fazla  
2 yıldır Superonline kullanıyorum, fakat şu son zamanlardaki sansür katliyamı yüzünden çok sorun çekmeye başladım, DNS'ler çalışmıyor, WARP çalışmıyor VPN'ler çalışmıyor, gerçekten ümidi kesmeye başladım, WARP kafası estikçe çalışıyor, 1 seferde çalışırsa bir sonraki 20 seferde çalışmıyor, ProtonVPN indirmek için VPN kullanmam gerekti ve programı açabilmek için yine VPN kullanmam gerekiyor (çok ironik), Roblox vs neyse de konu Discord olunca neredeyse hep arkada açık tutacağım yani çok internetimi yavaşlatmayacak bir şey kullanmam gerekiyor, yakın zamanki postlara bakıyorum daha dün Superonline için çalışıyor denilen ayarlar bugün çalışmıyor, önerebileceğiniz, mümkünse çok pahalı olmayan, herhangi bir yöntem, VPN vs. falan var mıdır acaba?

DNS kullanmayı denediniz mi?
Kendim kullanıyorum ve çok memnunum.
İnternet ve pinginizden pek ödün vermeden kısıtlamanızı kaldırmaya yarıyor. Ayrıca programsız olduğu için arkada açık kalmıyor.

Burada okuduğum wireguard kullanımı vardı onu kullanırsan çalışıyor.

2 yıldır Superonline kullanıyorum, fakat şu son zamanlardaki sansür katliyamı yüzünden çok sorun çekmeye başladım, DNS'ler çalışmıyor, WARP çalışmıyor VPN'ler çalışmıyor, gerçekten ümidi kesmeye başladım, WARP kafası estikçe çalışıyor, 1 seferde çalışırsa bir sonraki 20 seferde çalışmıyor, ProtonVPN indirmek için VPN kullanmam gerekti ve programı açabilmek için yine VPN kullanmam gerekiyor (çok ironik), Roblox vs neyse de konu Discord olunca neredeyse hep arkada açık tutacağım yani çok internetimi yavaşlatmayacak bir şey kullanmam gerekiyor, yakın zamanki postlara bakıyorum daha dün Superonline için çalışıyor denilen ayarlar bugün çalışmıyor, önerebileceğiniz, mümkünse çok pahalı olmayan, herhangi bir yöntem, VPN vs. falan var mıdır acaba?

Cloudflare WARP sansürünü aşmak için bu rehberdeki yöntemi deneyebilirsin.

avast secureline vpn kullanıyorum insta yasaklanınca almıştım, yıllık 50tlye aldım indirim vardı, 300-400tür yoksa. Gayet açıkken de normaldeki gibi kullanıyorum bir eksiklik görmedim. Yine 4k video izleniyor youtubedan falan.

Şu an 2 gündür aktif olarak Wireguard ile WARP kullanıyorum. Superonline internetimle sıkıntısız çalışıyor. Dilerseniz açık/kapalı karşılaştırma görüntülerini atayım.
Wireguard kapalı:
Kapalı.png

Wireguard açık:
Açık.png

Eğer VPN kullanmak istemezseniz GoodbyeDPI+1.1.1.1 DNS önerebilirim, hız kaybı ve ping artışı olmuyor bu sayede.

Cloudflare WARP sansürünü aşmak için bu rehberdeki yöntemi deneyebilirsin.
Burada okuduğum wireguard kullanımı vardı onu kullanırsan çalışıyor.
Teşekkürler dün akşam bunu denedim fakat tam olarak yapamıyorum, CMD'deki kodu girince öyle bir kod yok diyor, ayrıca bazı yerlerde okuduğum kadarıyla Superonline modemlerde Wireguard desteği yok diye okumuştum, o konuda yardım edebilirseniz sevinirim
Şu an 2 gündür aktif olarak Wireguard ile WARP kullanıyorum. Superonline internetimle sıkıntısız çalışıyor. Dilerseniz açık/kapalı karşılaştırma görüntülerini atayım.
Wireguard kapalı:
Eki Görüntüle 2326844
Wireguard açık:
Eki Görüntüle 2326845

Eğer VPN kullanmak istemezseniz GoodbyeDPI+1.1.1.1 DNS önerebilirim, hız kaybı ve ping artışı olmuyor bu sayede.
Benim hız 600-700'den 300'e falan düşüyor, yine lafım yok yine gayet hızlı olduğu için hız konusunda sorunum yok fakat dediğim gibi bende WARP kafası estiği gibi çalışıyor, çoğunlukla DNS hatası ya da bilinmeyen bir hata alıyorum bir süre sonra tekrar deneyince çalışıyor da bunu düzenli olarak çalıştırmak istiyorum, Wireguard rehberini denedim fakat bir önceki cevapta dediğim gibi CMD kodunu girmeye çalışırken hata alıyorum ve Superonlnie modemleri Wireguard desteklemiyor diye okumuştum o yüzden tam emin değilim
avast secureline vpn kullanıyorum insta yasaklanınca almıştım, yıllık 50tlye aldım indirim vardı, 300-400tür yoksa. Gayet açıkken de normaldeki gibi kullanıyorum bir eksiklik görmedim. Yine 4k video izleniyor youtubedan falan.
Öneri için teşekkürler hocam da sitesinden baktığım zaman fiyatı 50 dolar olarak görünüyor, yanlış yerden bakıyor olabilir miyim acaba

Teşekkürler dün akşam bunu denedim fakat tam olarak yapamıyorum, CMD'deki kodu girince öyle bir kod yok diyor, ayrıca bazı yerlerde okuduğum kadarıyla Superonline modemlerde wireguard desteği yok diye okumuştum, o konuda yardım edebilirseniz sevinirim.

Benim hız 600-700'den 300'e falan düşüyor, yine lafım yok yine gayet hızlı olduğu için hız konusunda sorunum yok fakat dediğim gibi bende WARP kafası estiği gibi çalışıyor, çoğunlukla DNS hatası ya da bilinmeyen bir hata alıyorum bir süre sonra tekrar deneyince çalışıyor da bunu düzenli olarak çalıştırmak istiyorum, wireguard rehberini denedim fakat bir önceki cevapta dediğim gibi CMD kodunu girmeye çalışırken hata alıyorum ve superonlnie modemleri wireguard desteklemiyor diye okumuştum o yüzden tam emin değilim.

Öneri için teşekkürler hocam da sitesinden baktığım zaman fiyatı 50 dolar olarak görünüyor, yanlış yerden bakıyor olabilir miyim acaba.

Konu sahibi zaten Superonline modemlerde wireguard desteği olmadığını belirtmiş, o kısmı atlayın, konuyu dikkatlice okuyup tekrar deneyin.

Teşekkürler, dün akşam bunu denedim fakat tam olarak yapamıyorum, CMD'deki kodu girince öyle bir kod yok diyor, ayrıca bazı yerlerde okuduğum kadarıyla Superonline modemlerde wireguard desteği yok diye okumuştum, o konuda yardım edebilirseniz sevinirim.

Benim hız 600-700'den 300'e falan düşüyor, yine lafım yok yine gayet hızlı olduğu için hız konusunda sorunum yok fakat dediğim gibi bende WARP kafası estiği gibi çalışıyor, çoğunlukla DNS hatası ya da bilinmeyen bir hata alıyorum bir süre sonra tekrar deneyince çalışıyor da bunu düzenli olarak çalıştırmak istiyorum, wireguard rehberini denedim fakat bir önceki cevapta dediğim gibi CMD kodunu girmeye çalışırken hata alıyorum ve superonlnie modemleri wireguard desteklemiyor diye okumuştum o yüzden tam emin değilim.

Evet maalesef ki Superonline modemler Wireguard veya herhangi DNS kurulumunu desteklemiyor. CMD'de hata alıyorsanız muhtemelen indirdiğiniz exe'nin ismini wgcf.exe olarak düzenlemediğiniz içindir. Aynı sorunu ben de yaşadım.

Evet maalesef ki Superonline modemler Wireguard veya herhangi DNS kurulumunu desteklemiyor. CMD'de hata alıyorsanız muhtemelen indirdiğiniz exe'nin ismini wgcf.exe olarak düzenlemediğiniz içindir. Aynı sorunu ben de yaşadım.
Konu sahibi zaten Superonline modemlerde wireguard desteği olmadığını belirtmiş, o kısmı atlayın, konuyu dikkatlice okuyup tekrar deneyin.
Tekrardan teşekkürler, bunun yerine GoodbyeDPI kullandım o işime yaradı, tek başına bir nebze işe yarıyor, mesela Roblox açılıyor fakat Discord açılmıyor, ama önceki gibi WARP açmak için elli kere denemem gerekmiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı