Superonline internet arayla kopuyor

Merhaba bugün akşam saatlerinde başladı. Gerçeği son zamanlarda internet sorunum var gibiydi fakat bugün şöyle bir şey oldu internetim yaklaşık son 3 saattir (belki de daha fazla dışarıdaydım) internetim 10 dakika ara ile kopuyor 1-2 dakika bekletiyor geri geliyor ve bu tüm cihazlarımda oluyor. Özellikle Superonline kullanan arkadaşlara diyorum sizin de internetiniz böyle kesiliyor mu? İnternet gidiyor göstermiyor modem hep yeşil ışık internet kopuyor Discord sesdeyim 5000 ms oluyor. Google bir şey yazıyorum enter basıyorum kalıyor falan ve telefonda da 5GHz bağlıyım modemin onda da gidiyor. Sizde de sorun var mı? Modemi kapat aç yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet aynı sorunu ben de aynı saatlerde yaşadım. Aralıklı olarak sanki internete kramp giriyor, girdiği sırada yurtdışı sunucularına ulaşılamıyor. Youtube ve Google yurtiçi olduğu için aksama yapmıyor fakat DC, herhangi bir oyun sunucusu, Twitch vb. yurtdışı kaynakları yapıyor.

Facebook MH ile yaptığım görüşme. Çok saçmalıyorlar.

1659649823172.png

Neymiş efendim diğer kullanımlarımda sıkıntı yokmuş. İlk defa bu Facebook DM'sinin bu kadar saçmaladığını gördüm.

Evet aynı sorunu ben de aynı saatlerde yaşadım. Aralıklı olarak sanki internete kramp giriyor, girdiği sırada yurt dışı sunucularına ulaşılamıyor. YouTube ve Google yurt içi olduğu için aksama yapmıyor fakat DC, herhangi bir oyun sunucusu, Twitch vb. yurt dışı kaynakları yapıyor.

Facebook mh ile yaptığım görüşme. Çok saçmalıyorlar.

Eki Görüntüle 1474814

Neymiş efendim diğer kullanımlarımda sıkıntı yokmuş. İlk defa bu Facebook DM'sinin bu kadar saçmaladığını gördüm.
Evet hocam ben de sizin gibi Discord Twitter sunucularında sorun yaşadım bana ekibimiz şu an ilgileniyor ilerleyen saatlerde bağlantınızı kontrol etmenizi tavsiye ederiz demişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı