Superonline internet nasıldır?

Hocam bir tık pahalı gibi geldi ya. TT'de 35/5 kullanıyorum 170 TL veriyorum. Fiyatı uygun geliyor ama sorun yaşıyorum. 1 ay bile sorunsuz kullanamadım.

Kendi çapınızda sizde haklısınız hocam. TurkNet'e bakın derdim ama o da artık alınmaz. TurkNet'ten geçtim bende. Millenicom vs gibi firmaları da pek bilmediğim için öneri yapamıyorum açıkçası.

Merhaba, malum firmanın zamlarından sonra artık ISS değiştirmenin vakti geldiğini düşündüm. Turkcell Superonline'ı araştırdım ve bizim binaya yeni altyapı çekildi. Fiyatlar ve hız olarak da Turkcell Platinum'lu olduğum için Platinumlulara özel fiyatlar uygun geldi. Geçme tarafındayım ama aranızda kullananlar varsa bilgilendirebilir mi? Geçmeye geğer mi?
Geçebiliyorsan kesinlikle Turkcell e geç. Ben baya bir süredir Turkcell kullanıcısıyım ve daha hiçbir kötü yönünü görmedim.

Kendi çapınızda sizde haklısınız hocam. TurkNet'e bakın derdim ama o da artık alınmaz. TurkNet'ten geçtim bende. Millenicom vs gibi firmaları da pek bilmediğim için öneri yapamıyorum açıkçası.

TurkNet düşündüm. Biraz araştırma yaptım. Ben baktıktan 1 saat sonra zam geldi. Bahtı zedelenmiş piyade gibi oldum.

Ama 35/5 e o parayı vermektense en azından Turkcell'e geçmeniz mantıklı olur hocam. Fiber altyapınız varsa daha da iyi olur.

Ama 35/5 e o parayı vermektense en azından Turkcell'e geçmeniz mantıklı olur hocam. Fiber altyapınız varsa daha da iyi olur.

Fiber altyapım yok hocam. Bulunduğum mahalle de sadece 2 apartman da bulunuyor. TurkNet sorgu yaptım. Ev telefonunu yazıp baktığım zaman 66 Mbps download veriyor. Adresi girince 81 Mbps veriyor. O da ayrı bir değişik.

TurkNet düşündüm. Biraz araştırma yaptım. Ben baktıktan 1 saat sonra zam geldi. Bahtı zedelenmiş piyade gibi oldum.

2020 de 85 lira cviarlarındayken aldım ve 2023'e kadar kullandım ama şu son zamdan sonra malese bozdular hem GigaFiber altyapı istedik topluca. Oralı bile olmadılar.

Fiber altyapım yok hocam. Bulunduğum mahalle de sadece 2 apartman da bulunuyor. TurkNet sorgu yaptım. Ev telefonunu yazıp baktığım zaman 66 Mbps download veriyor. Adresi girince 81 Mbps veriyor. O da ayrı bir değişik.

Hocam Turkcell'i arayın ya da numara bırakın onlar sizi arasın. Aradıklarında anlatın. Sizden il ilçe adres isterler. Altyapınız neyi destekliyorsa sizde en son karar verip ona göre geçersiniz. En sağlıklısı böyle olur.

TT hiper nasıl hocam biliyor musunuz? Bana yeni bir teklif verdiler. Fotoğrafını paylaşacağım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230124_174432_Chrome.jpg
    Screenshot_20230124_174432_Chrome.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 34
Hocam TurkNet'e geçmeden önce TT kullanıyordum. Kendim memnun kalmadım açıkçası. Şu an siz TT de neden memnun değilsiniz. upload/download,kopma sorunları mı hız mı?

Hocam TurkNet'e geçmeden önce TT kullanıyordum. Kendim memnun kalmadım açıkçası. Şu an siz TT de neden memnun değilsiniz. upload/download,kopma sorunları mı hız mı?

Müşteri hizmetlerini aradığımda tek yaptıkları iş uzaktan modem güncellemekten başka bir şey değildi. Altyapı ekibin zorla yalvar yakar binaya getirtebiliyorduk sonuçta babamızın şirketi değil kimse. İnternet günümüzde olmazsa olmazsa şeylerden biri internet üzerinden yaptığım işlerin aksadığını bilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı