Superonline internet nasıldır?

Hocam yine ben yazıyorum, sizi de rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Turkcell ile biraz önce konuştum. Size attığım paket daha önce aboneliği olanlar tercih edebiliyormuş. Yeni aboneler için başka bir paket sundu. Paket ise şu şekilde; 35/3 mbps ilk 6 ay 204 TL, diğer 6 ay ise 244 TL. Aylık toplam fiyatı 2700 TL'yi buluyor o da biraz fazla geldi.
o paketlere para vereceğinize 200mbps/20 mbps 260 tl onu almak daha mantıklı

Hocam yine ben yazıyorum, sizi de rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Turkcell ile biraz önce konuştum. Size attığım paket daha önce aboneliği olanlar tercih edebiliyormuş. Yeni aboneler için başka bir paket sundu. Paket ise şu şekilde; 35/3 Mbps ilk 6 ay 204 TL, diğer 6 ay ise 244 TL. Aylık toplam fiyatı 2700 TL'yi buluyor o da biraz fazla geldi.

Altyapınız neyi destekliyormuş.

Anladım.

TTdeki taahhüdünüz ile ilgili konuştunuz mu ne kadarını karşılıyorlarmış.

Anladım.

Ttdeki taahhüdünüz ile ilgili konuştunuz mu ne kadarını karşılıyorlarmış.

Hocam onu konuşmadım. TT paket bilgilerine baktım. Şu anki kullandığım paketi 24 ay tekrar bağlatırsam TT üzerinden ilk 12 ay 210 TL, yıllık 2500 TL yapıyor. Sonra ki 12 ay ise 230 TL yıllık 2760 TL yapıyor. Eğer taahhüt yenileyene kadar bir zam daha alırsa daha da artacak bu fiyat. Ben bence en iyisi haziran ayına kadar bekleyim. Daha sonra diğer ISS fiyat durumuna göre seçim yaparım artık.

Hocam bir arkadaşım var kendim kullanmadım ama arkadaşım hiç memnun değil. Kendileri Superonline altyapısı kullanarak Millenicom'a geçecekler bu Mart.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı