Superonline modemi sözleşen kişi yerine birisi bayiye iade edebilir mi?

Chinaski

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, sorum başlıktaki gibidir. Daha çok açmam gerekirse: Şu an yaşadığım şehirden önce farklı bir şehirde lojman özel Superonline interneti kullanıyordum. Şehirden taşınıp şu an bulunduğum şehire gelip adres değişikliği yaptım ve burada yaşıyorum. Önceki şehirde benim adıma açılmış interneti oda arkadaşım kullanıyor, abonelik numarasından fatura ücretini ödüyordu. Bana yan odaya taşındığını ve interneti iptal edebileceğimi söylediğinde iptal ettirdim ve şu an modemi bayiye teslim etmem gerekiyor. E-devlet üzerinden fesih tamamlandı fakat ceza yememek için modemi iade edin mesajı geldi. Bunu arkadaşım benim yerime yapsa problem olur mu? İlla benim yapmam gerekiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim ve yaşadığım kadarıyla modemi kargo ile verilen adrese gönderiyorsunuz (Vodafone netde öyle oldu). Modemi gönderirken kutu içine dışına aboneliğinizi belirten abone numarası telefon numarası vb. bilgileri de yazın ve kargoda arkadaşınız sizin isminizi ve telefon numaranızı versin. Bu durumda problem çıkıcağını sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki arkadaşım elden bayiye gidip teslim etse kabul etmezler mi? Bunu çevresinde duyan var mı acaba?

Muhtemelen müşteri olan kişinin teslim etmesi gerekir. Denemek istiyorsa deneyebilir. Yine de 15 gün içinde teslim olduğundan emin olun.

Muhtemelen müşteri olan kişinin teslim etmesi gerekir. Denemek istiyorsa deneyebilir. Yine de 15 gün içinde teslim olduğundan emin olun.

Kendiniz yerine bir başkası da teslim edebiliyormuş, 10 gün içinde. Eğer siz de yaparsanız arkadaşınız iade ettiğinde teslimat belgesi almayı unutmasın. Konu kilitlenebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı