Superonline Ping Sorunu

msmik100

Hectopat
Katılım
19 Ocak 2018
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben Turkcell Superonline kullanıyorum. Bizim burada fiber olmadığı için hız düşük, şu an bunu zorlukla yazıyorum. Sorun İnternete girince pingin birden 12000 ms lere çıkması. Hiçbir şey yapılmıyor az önce Speedtest bile yapamıyorum, Go'ya basınca geri atıyor. Aynı şekilde telefondaki internette de böyledir. Ama Whatsappda bir gecikme falan olmuyor. Kaç kez müşteri hizmetlerini aradım bir şey yapamadılar. Splitter Cihazında yerleri değiştirdim denedim hala yavaş. Geçenlerde internet gelmiyordu şimdi de çok yavaş. Ne yapacağımı bilmiyorum Google'ya 10 saniyede anca giriyor. Şu an pingim 99 ancak bir siteye girmeye çalışsam hemen 1000'lere çıkmaya başlıyor. Hiçbir şey yapamıyorum. Kaç kere de resetledim. Sorun nedir? Müşteri hizmetleri Arıza Kaydı oluşturmuşlardı ama onun da işe yarayacağını sanmam. İnternet bağlantı problemi yaşarken onu düzeltince ping yoktu birden tekrar gitti geldi ve durum böyle yaklaşık akşam 6'dan beri. Lütfen yardım edin.
Turkcell Superonline 8Mbps.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, görev yöneticisini açıp Performans-> Wi-Fi veya Ethernet -> Kaynak izleyicisin aç bölümünü açıp ekran fotoğrafını gönderirmisin?
 
Adsız.png


habire değişiyor bazen 0 bazen 1kb/s bazen 17 kb/s
 
Evde başka bir bilgisayar varsa update indiriyor olabilir mi? Birde bilgisayarı kapatıp telefondan bir ping testi yapın.
 
Evde başka bir bilgisayar varsa update indiriyor olabilir mi? Birde bilgisayarı kapatıp telefondan bir ping testi yapın.
geçen ping testi yaptım 11 çıktı ama sorun hala aynı bir anda 3000 olan ping bir anda 90 a da düşebiliyor kalabiliyor da çok değişken oluyor. bugün pazar günü diye heralde bakmadılar umarım yarın bakarlar sorun hala devam ediyor.
 
Aynı sorundan müzdaribim. 60-70 sabit olan ping 1400, 1500'lere kadar çıkıyor bazen düşüyor anında geri yükseliyor, bazen ise hiç düşmüyor. CSGO'da durum böyle.

Onun haricinde Chrome'da herhangi bir sayfayı 10 saniye civarlarında anca açıyor. Tuhaf bir durumdayım yaklaşık 2 gündür.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı