Superonline son bir aydır internet çok yavaş

• Konuyu başlatan ozr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 517
İnternet altyapı sorgusu yapıp görselini buraya at.
Modem arayüzüne girerek DSL bilgisinin görselini konuda paylaş.
Son olarak modem modelini de yaz.

Bende SO VDSL kullanıyorum, bu aralar gün içerisinde düşük hız problemi yaşıyorum, indirme hızı yüksek gözükse de siteler ve uygulamalar yavaş yükleniyor.

Modem modeli HG658 V2.

ZTE Wi-Fi 6 modem. Öncesinde Huawei vardı o daha beterdi, kronik sorunlu. Kanalları ayırmak daha rahat ettirdi açıkçası hiçbir zararı yok. Sürekli de internet sorunu çıkarıyor bunlar, yıllardır MH ile kavga ede ede gidiyoruz bakalım.

Maalesef bizde Huawei var. Bunlarda da 5GHz yok diye biliyorum ama siz daha iyi biliyorsanız bilgilendirirseniz sevinirim. Ona göre arayıp kanalları ayırmalarını isteyeceğim.

Dosya Ekleri

• resim_2024-02-06_002350781.png
    resim_2024-02-06_002350781.png
    35,9 KB · Görüntüleme: 26
  • altyapı.png
    altyapı.png
    36,3 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleyen: Moderatör:
Verdikleri klasik modemlerden bildiğiniz gibi. Var mı önerebileceğiniz modem?

Arayıp Wi-Fi 6 modemi isteyin, onu verirler zaten. Ben de eski modelden geçmiştim çözmüştüm sorunu.

Arayıp Wi-Fi 6 modemi isteyin, onu verirler zaten. Ben de eski modelden geçmiştim çözmüştüm sorunu.

50Mbps VDSL internet kullanıyorum. Wifi-6 modemleri fiber kullanıcılar için veriyorlar galiba. İstesem ücretsiz bir şekilde vericeklerini de sanmıyorum. Siz yakın zamanda aldıysanız ne kadar ödemiştiniz sakıncası yoksa?

50Mbps VDSL internet kullanıyorum. Wifi-6 modemleri fiber kullanıcılar için veriyorlar galiba. İstesem ücretsiz bir şekilde vericeklerini de sanmıyorum. Siz yakın zamanda aldıysanız ne kadar ödemiştiniz sakıncası yoksa?

VDSL detayı gözümden kaçmış kusura bakmayın. Ücretsiz değildi ama yanılmıyorsam 180 TL mi ne ödemiştim. Yine de daha yeni bir alternatif sunacaklarına eminim.

VDSL detayı gözümden kaçmış kusura bakmayın. Ücretsiz değildi ama yanılmıyorsam 180 TL mi ne ödemiştim. Yine de daha yeni bir alternatif sunacaklarına eminim.
Şuan açıcaklar mı bilmiyorum ama şansımı denemek üzere arıyorum. Umarım bir çözüm sunabilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı