Superonline statik IP'ye geçiş kaç gün sürer?

torcak1

Hectopat
Daha fazla  
Bu sabah CGN havuzunda olduğumu öğrendiğim için Superonline sitesi üzerinden statik IP'ye geçme talebi açmıştım ama IP adresim hala değişmedi. Bu işlem uzun süren bir şey mi? Daha önce geçiş yapanlar bilgilendirebilirse sevinirim.

CGN Havuzundan çıkmak için müşteri hizmetlerini araman yeterli oluyor diye okudum bir yerde, doğru değil mi yoksa?

Müşteri hizmetlerini arayıp statik ip istediğinizi söyleyin. Site üzerinden yapmanıza gerek yok. Talebiniz alınıp telefon kapandıktan en fazla 10-15dk sonra tanımlanmış olur. Normalde o kadar da sürmez Superonline bu tarz konularda hızlıdır.

Müşteri hizmetlerini arayıp statik ip istediğinizi söyleyin. Site üzerinden yapmanıza gerek yok. Talebiniz alınıp telefon kapandıktan en fazla 10-15dk sonra tanımlanmış olur. Normalde o kadar da sürmez Superonline bu tarz konularda hızlıdır.
Zaten site üzerinden talep açtığım için müşteri hizmetlerini aramadım. Tekrar talep açmaya çalıştığımda görseldeki hatayı alıyorum. Talebi açalı 12 saatten fazla oldu ama hala değiştirmediler.
388436

Neden ısrarla site üzerinden almak istiyorsunuz? Müşteri hizmetlerinden 5 dk içinde halledebilirsiniz.
Az önce müşteri hizmetlerini aradım, zaten statik IP aldığımı ama tanımlanmasının biraz zaman alacabileceğini söylediler. Siteden talep açtıktan sonra müşteri hizmetlerinine de söylersem 2 kere ayrı ayrı ücret kesmelerinden korkmuştum 😁
Dün akşam müşteri hizmetlerinin "bir kaç saate tanımlanır" demesine rağmen hala IP adresim değişmedi. Her modem resetlediğimde 100 ile başlayan farklı IP gelmeye devam ediyor. Yapmam gereken bir ayar falan mı var acaba?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı