Superonline Upload Hızı Arttı

Fiber kullanıcıları için yaptı sadece benim bildiğim, VDSL altyapı o trafiği kaldıramaz çünkü.

Üstelik TT birkaç hafta önce oyunculara özel upload hızı olan paketler yapacağını açıklamıştı. 50/10 internete 150TL isterler şimdi...
Sizce VDSL için bir şey yaparlar mı 50 mbps indirme var 4 upload çok saçma bir şekilde

Yani TT'nin eline düştük yine 50 Mbps indirmek var fiberden hızlı çoğu kişi 25mbps fiber kullanıyor biz VDSL 50 mbps kullanıyoruz upload 3 4 umarım TT'de arttırır
Ben ve bunu isteyen diğer arkadaşlar TT'ye baskı yapıyoruz. Siz ve çevrenizdeki insanlar bunun için şu an çabalıyor.

Sizde destek verirseniz, belki başarabiliriz.

Ben ve bunu isteyen diğer arkadaşlar TT'ye baskı yapıyoruz. Siz ve çevrenizdeki insanlar bunun için şu an çabalıyor.

Sizde destek verirseniz, belki başarabiliriz.

Cahillik etmek istemem fakat arkadaşım adsl 12 mbps kullanıyor şuan 16 mbps olmuş ve upload 3 bizim VDSL de Superonline değiştirmiyor mu dediğim gibi yanlış biliyor olabilirim fakat bize bu VDSL altyaoının direk Superonline şirketine ait olduğunu söyledi

Cahillik etmek istemem fakat arkadaşım adsl 12 mbps kullanıyor şuan 16 mbps olmuş ve upload 3 bizim VDSL de Superonline değiştirmiyor mu dediğim gibi yanlış biliyor olabilirim fakat bize bu VDSL altyaoının direk Superonline şirketine ait olduğunu söyledi
ADSL üzerinde maks. upload 1 olmalı değilmi?
Buda Azerbaycandan sevgilerle :)

1586449635711.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı