mrkoroglu
Femtopat
Daha fazla
Aylardır bu sorunla cebelleşmekteyim. Forumdaki benzer konuların hepsine baktım bir çözüm yolu bulunamamış. Fiber kullanmama ve Ethernet kablosu kullanmama rağmen Valorant oyununda İstanbul sunucusunda 20-30 arası ping alıyorum. Fakat 10 saniye de bir bazen değişiyor ama genelde bu aralıkta pingim 100-200-300-400'lere fırlayıp "anlık olarak" 20-30 pinge geri dönüyor. bu da haliyle oyunda takılmalara sebebiyet veriyor. Videoyu izlerseniz daha rahat anlarsınız.
Kullandığım modem yeni geldi HG8245X6-10 modeli V6 modem. Fakat önceki modemde de aynı sorunu yaşadım değişen bir şey olmadı. Windows da yapılabilecek bütün ayarları yaptım. Sisteme format attım o da olmadı. Artık pek ümidim kalmadı müşteri hizmetleri zaten arıza kaydı oluşturmaktan başka bir işe yaramıyor. Bu sorunu yaşayan birçok insan gördüm hepsi pes etmiş ve düzelmesini beklemekten başka bir şey yapılmayacağını söylüyorlar.
Not: DNS değişmek gibi basit şeylerin hepsini denedim.
Kullandığım modem yeni geldi HG8245X6-10 modeli V6 modem. Fakat önceki modemde de aynı sorunu yaşadım değişen bir şey olmadı. Windows da yapılabilecek bütün ayarları yaptım. Sisteme format attım o da olmadı. Artık pek ümidim kalmadı müşteri hizmetleri zaten arıza kaydı oluşturmaktan başka bir işe yaramıyor. Bu sorunu yaşayan birçok insan gördüm hepsi pes etmiş ve düzelmesini beklemekten başka bir şey yapılmayacağını söylüyorlar.
Not: DNS değişmek gibi basit şeylerin hepsini denedim.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: