Supplement marka önerirsi

Gıda Dedektifinin yaptigi incelemelerden bahsediyorum. Ha Supplementler, BigJoy ve Hardline bunlara dahil degil ama yine de dusunmeme sebep oldu.
Hardline big joy supplementler haricinde ben neredeyse hiç bir markadan alışveriş yapmıyorum. Bu markalar en az 20 yıl geçmişi olan markalar yurt dışı Pazarlı oluyorlar.

Mysuplement önde seviliyor! Resim 1560 TL.
format_webp.jpg

Gecmiste cikan soylentilerden dolayi guvenemiyorum. Verdigi degerler dogru mu emin olamiyorum.
O söylentilere Big Joy dahil değildi, ben zaten o söylentilere de inanmıyorum herhangi bir kanıt sunmadı.

Pre workoutunu kullanıyorum kusacak noktaya geliyorum ama alıştım. Ürün içeriği çok iyi olduğu için çok ta umursamiyorum aslında.
Ben hem protein tozunu hem arjinini kullandım. Protein tozu yine içiliyor da arjinin son derece berbat.

Scitec aldım geri. Bugün geldi de bayağı pişman etti. Ürün kalitelidir orası ayrı konu ama aroması berbat. Hayatımda içtiğim en kötü protein tozudur. Evet milkshake içmiyoruz önemli olan içeriği de işkence çekerek bitireceğim bir ürün. Muhtemelen muz ve çikolata aromalıları kat kat daha iyidir. Alacak varsa kesinlikle çilekli almasın. Pankek yaptım onda da kötü oldu.

Valla hocam scitecin çikolata aroması çok güzeldi. Onu deneyin bir sonrakine. Supplementlerin çikolata aroması da rezaletti mesela.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı