Supra almalı mıyım?

Birde Supra Türkiyeyi arayın. Oranın facebook sayfası da var mesaj atabilirsiniz.
Oraya +40TL fazladan verip kapıda ödeme yöntemi ile de alabiliyormuşuz.

Ayrıca Paypal ile de ödeme yapabiliyormuşuz. Kargo sana gelince onay veriyorsun.
Ancak bu seçenekte kargoyu açmadan önce imzalamak zorundasın çünkü kargo görevlisi geliyor.

Eğer ürün ile ilgili bir sıkıntın olursa iade işlemi başlatıyorsun ve bu biraz uzatır süreci.
Hedefi tam 12'den tutturmak lazım. Ayak uzunluğum 26cm, genişliği ise 25cm. Galiba 41 numara giymem gerekiyor.

Bunları geçiyorum arkadaşlar, karar vermeme yardımcı olun lütfen. Aşağıdaki şıklar kaldı, ne yapmalıyım?
Beyaz olan hariç hepsi süet, kötü bir malzeme mi? Tercih edebilir miyim?

518-2-700x700.jpg 518-10-700x700.jpg 583126764_259473336-700x700.jpg Screenshot_1 (Copy)-700x700.png

Ayrıca Paypal ile de ödeme yapabiliyormuşuz. Kargo sana gelince onay veriyorsun.
Ancak bu seçenekte kargoyu açmadan önce imzalamak zorundasın çünkü kargo görevlisi geliyor.

Eğer ürün ile ilgili bir sıkıntın olursa iade işlemi başlatıyorsun ve bu biraz uzatır süreci.
Hedefi tam 12'den tutturmak lazım. Ayak uzunluğum 26cm, genişliği ise 25cm. Galiba 41 numara giymem gerekiyor.

Bunları geçiyorum arkadaşlar, karar vermeme yardımcı olun lütfen. Aşağıdaki şıklar kaldı, ne yapmalıyım?
Beyaz olan hariç hepsi süet, kötü bir malzeme mi? Tercih edebilir miyim?

Eki Görüntüle 42821 Eki Görüntüle 42822 Eki Görüntüle 42823 Eki Görüntüle 42824
Benim gördüklerim deri olunca parlıyordu bence güzel değil. Bunlar içinde 3. attığım güzelmiş. Beyaz bence kötü yani güzel ama çok aşırı çabuk kirlenir. Bunlar haricinde önerin var mı dersen TK SOCIETY ( Siyah ) bunu çok seviyorum ve bende almayı planlıyorum. Bu arada hangi siteden alıyorsunuz ?

Linkini attığınız siteden almayı planlıyorum ancak süet malzeme konusunu biraz araştıracağım. 1 hafta sonra eskimeye başlayacaksa farklı modellere yöneleceğim.

Beyaz desen süet değil ancak kirlenir, kullanamam. Siyah desen süet, bu yüzde bakımı çok zor ve ıslanmaya gelmiyor.

Ne yapsam bilemedim.

Linkini attığınız siteden almayı planlıyorum ancak süet malzeme konusunu biraz araştıracağım. 1 hafta sonra eskimeye başlayacaksa farklı modellere yöneleceğim.

Beyaz desen süet değil ancak kirlenir, kullanamam. Siyah desen süet, bu yüzde bakımı çok zor ve ıslanmaya gelmiyor.

Ne yapsam bilemedim.
Şöyle bir şeyde var Supra denilen ayakkabı öyle sokağa çıkarken giyecek ayakkabı değil bence. Özel günlerde veya arkadaşlarla gezmeye gidildiğinde giyilir. Tabi bu benim görüşüm.

Nihayet yabancı sitelerde şöyle bir Supra buldum. Kullanılan malzeme de kaliteli.
Türkiye'de bulabilir miyim acaba? 250 lirayı hak eder böyle bir ayakkabı.

supra-footwear-hot-pack-01.jpg
supra-footwear-hot-pack-04.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı