Surekli protein olarak tavuk yenir mi?

zetnikov

Hectopat
Daha fazla  
İnsanlarin jinekomanasti (meme buyumesi) yaptigini soylemesi hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Siz boyle bir durum yasadiniz mi?

Hindinin bu konuda tavuktan farki var midir?

Bende uygun fiyat ve iyi proteini var diye tavuk tuketiyorum bir ara dusundurdu bu durum.

İnsanlarin jinekomanasti (meme buyumesi) yaptigini soylemesi hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Siz boyle bir durum yasadiniz mi?

Hindinin bu konuda tavuktan farki var midir?

Bende uygun fiyat ve iyi proteini var diye tavuk tuketiyorum bir ara dusundurdu bu durum.

Jinekomasti belirtisi görürsen yemezsin bu kadar basit. Bu arada liposuction ile çözülebilen bir şey bu.

Jinekomasti belirtisi görürsen yemezsin bu kadar basit. Bu arada liposuction ile çözülebilen bir şey bu.

Bence belirtisini gorebilmek icin oncelikle bayağı bir kilo verilmesi gerek diye dusunuyorum.

Liposuction sonrasi goguste hissizlik oluyor mu biliyor musun?yoksa sadece icini mi bosaltiyorlar. Bi google amca yapmam gerek

Bence belirtisini gorebilmek icin oncelikle bayağı bir kilo verilmesi gerek diye dusunuyorum.

Liposuction sonrasi goguste hissizlik oluyor mu biliyor musun? Yoksa sadece icini mi bosaltiyorlar. Bir Google amca yapmam gerek.

Ben 95 kiloyum bende var, belli de oluyor. Ben fazla araştırmadım, net bir şey söyleyemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı