Hocam tayip kaybetse kim yönetebilir ülkeyi Allah için kim atar bu yabancıları ülkeden ?Hocam umarım 2023'de şu seçimleri kaybederlerde ülke rahata kavuşur.
Ben gerçekten gitmek istiyorum Almanyaya taşınmak istiyorum ya.En azından 3 4 yıl yaşamak istiyorum.Türkiye eskiden o kadar kötü bir yer değildi. Evet yine Almanya kadar etmezdi ama en azından az da olsa bir değeri vardı. Her şeyi kabul edile edile bu hallere geldik.
Dedi 13 yaşındaki Ethem Efe.Bir gün gerçekten silahı çekip gördüğümü vuracağım.Umrumda olmaz gerçekten,Hapis yatarsamda yatayım.En azından ülkeyi rahatlarırım azcık.
Hocam tayip kaybetse kim yönetebilir ülkeyi Allah için kim atar bu yabancıları ülkeden?
Ne değiştirirDedi 13 yaşındaki Ethem Efe.
Senin gibiler yüzünden bu haldeyiz zaten.Hocam tayip kaybetse kim yönetebilir ülkeyi Allah için kim atar bu yabancıları ülkeden ?
Ben gerçekten gitmek istiyorum Almanyaya taşınmak istiyorum ya.En azından 3 4 yıl yaşamak istiyorum.
Bu seferde çalarlar gene dururlar ben eminim.Burasıda zor bir soru. Bilmiyorum ancak bir el atacaklar gibi bu olaya. Belkide onlara bütün ürünleri pahalı satacaklar ve onlar kendileri gidecek olabilir mi? olur. Örneğini zaten Bodrum'da görmüştük.
Ülkemden memnun olmamam yüzündenmi bu haldeyiz ?Senin gibiler yüzünden bu haldeyiz zaten.
Bu sefer de çalarlar gene dururlar ben eminim.
Zafer partisi atacaktır. Eğer biraz araştırma yaparsanız Ümit Özdağ'ın ne kadar net ve açık bir tutum izlediğini görebilirsiniz.Hocam tayip kaybetse kim yönetebilir ülkeyi Allah için kim atar bu yabancıları ülkeden ?
Ben gerçekten gitmek istiyorum Almanyaya taşınmak istiyorum ya.En azından 3 4 yıl yaşamak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.