Dostum zor olmaz mı? Bu yapacakarimi normalde büyük firmalar bir sürü kişiyle yapacak fakat ben tek kişiyim. Ama inanıyorum bu yüzden de mutluyum. Oyun yapımı uzun surecek ama dediğim gibi yazın sonunda oyunun ana hatlarını gösteren haritayı felen bir fragman yayınlayacağım. Inşallah güzel bir proje olacak. Sizlerden ricam oyun çıktığı zaman desteklerinizi eksik etmemeniz.
Dostum daha yapıma başlamadım. Şu an da bana söylediklerinizi aklımdan geçiriyorum ve derliyorum. Yapım aşamasına geçtikten sonra buraya zaten ilk fotoğraflarını ve kısa videolarını atacağım.
Bana fizik için onerebileceklerin var mı?
Dostum daha yapıma başlamadım. Şu an da bana söylediklerinizi aklımdan geçiriyorum ve derliyorum. Yapım aşamasına geçtikten sonra buraya zaten ilk fotoğraflarını ve kısa videolarını atacağım.
Bana fizik için onerebileceklerin var mı?
Yapıma başlamadan önce bolca Survival oyun oynamanı öneririm. Zaten bu tarz oyunları oynadıkça kafanda bir şeyler oluşmaya başlar. Yani bu bir yazarın çok kitap okuması gibi.
Oyun yapımı için genellikle c# ve c++ kullanılır. Ben oyun motoru olarak Unreal Engine 4 kullanacağım ve buradaki blueprints i kullanacağım. Yanı c# ve c++ bilmiyorum.
Yapıma başlamadan önce bolca Survival oyun oynamanı öneririm. Zaten bu tarz oyunları oynadıkça kafanda bir şeyler oluşmaya başlar. Yani bu bir yazarın çok kitap okuması gibi.