Suudi Arabistan GP

Bence Masi istifa etmeli, sırf bunun bile F1'e tekrardan nefes aldıracağını düşünüyorum.
Bu tür komplo teorileri ve holiganlık oldukça F1 rahat nefes almaz. Verstappen holiganları çok başka bir seviyede.

Komplo teorisi üretecekseniz sizi Twitter'a alalım.
 
Bu tür komplo teorileri ve holiganlık oldukça F1 rahat nefes almaz. Verstappen holiganları çok başka bir seviyede.

Komplo teorisi üretecekseniz sizi Twitter'a alalım.
takım farketmeksizin
Verstappen holiganları
Bu arada ben normalde McLaren taraftarıyım, her olaya elimden geldiğince tarafsız bakmaya çalışıyorum (Bilgim yettiğince tabii ki.) Ver fanı değilim yani. Bu yılda herhangi bir Ham Ver olayında Ver'i haklı bulan herkese fanatik denildi.
 
Horner ve Verstappen tarihin en zor işlerinden ikisini başardılar bu sene. Bunlardan ilki Mercedes'e karşı şampiyonluk yarışında olmak zaten, bunu kabul etmemek saçma olur.

İkincisi ise adamlar Wolff ve Hamilton'ı yanlarında melek gibi göstermeyi başardılar. Bu daha da büyük bir başarı.

Birisi gelmiş geçmiş en kirli yarış tarzlarından birine sahip olarak ne kadar kural varsa çiğniyor, Masi'nin beceriksizliğinden dolayı en başından yaptırım uygulanmadığı için başka sürücü yapsa diskalifiye edilecek şeyleri yapmaktan çekinmiyor. Diğeri 10+ defa kontrolü yapılmış parçaları bile tekrar tekrar şikayet edip suyu bulandırarak bundan pay çıkarmaya çalışıyor.
 
her olaya elimden geldiğince tarafsız bakmaya çalışıyorum (Bilgim yettiğince tabii ki.) Ver fanı değilim yani. Bu yılda herhangi bir Ham Ver olayında Ver'i haklı bulan herkese fanatik denildi.
Burada tarafsız bir yorum göremiyorum. Bu olayda da Verstappen suçlanmıyorsa net fanatiklik var. SA GP de Verstappen'in yaptıklarının savunulacak hiçbir tarafı yok.
 

Geri
Yukarı