Suyu israf etmeyin!

• Konuyu başlatan Roux
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 3.034
İstanbul ve Bursa'da 1 hafta boyunca yağmur gösteriyor. İnşallah yağar.

Anneme diyorum anne suyu israf etme bak gideyim sana en iyi bulaşık deterjanını alayım sudan geçirme diyorum yok illa geçiriyor. Gittim Finish Quantum Plus mı neydi yeni çıkan onu da almama rağmen yok geçiriyor.

Doluluk oranları azalmaya devam ediyor. Hâlâ aşırı şekilde su israf ediliyor. Amaçları ne ki? Anlayamıyorum. Susuz kalınca mı suyun değerini anlayacaklar?

Doluluk oranları azalmaya devam ediyor. Hâlâ aşırı şekilde su israf ediliyor. Amaçları ne ki? Anlayamıyorum. Susuz kalınca mı suyun değerini anlayacaklar?
Muhtemelen bir çok kişi "ben israf ettiğim su ne kadar etkileyebilir ki?" diyor. Fakat bu düşüncede bir sürü insan birleşince ciddi bir israf çıkıyor.

Muhtemelen bir çok kişi "ben israf ettiğim su ne kadar etkileyebilir ki?" diyor. Fakat bu düşüncede bir sürü insan birleşince ciddi bir israf çıkıyor.
Çok ciddi israf var. Konya'nın Karapınar ilçesi tahminen birkaç yıla çölleşecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…