svchost.exe Aşırı RAM Tüketimi

25701

Kilopat
Merhaba arkadaşlar dün itibariyle "svchost.exe" dosyası 100 mb üzeri ram kullanmaya başladı. Sizce bu normal mi?

2rrudr6.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Chrome, youtube veya diğer browserları açınca herhangi bir değişim olmuyor. Svchost.exe yine aynı rami kullanmaya devam ediyor.

Komple yeniden başlat bilgisayarı ve o zaman bak. Eğer ses ile ilgili bir şey yürütmüyorsan o kadar çıkmaması lazım. Zira ses sürücüsü sadece ses işlevi kullanırken daha çok bellek tüketir.

Komple yeniden başlat bilgisayarı ve o zaman bak. Eğer ses ile ilgili bir şey yürütmüyorsan o kadar çıkmaması lazım. Zira ses sürücüsü sadece ses işlevi kullanırken daha çok bellek tüketir.

Maalesef durum aynı. Yeniden başlatmama rağmen hiç bir fark yok.

Murat Bey'in imzasındaki tüm malware programları ile sistemimi taradım. Üstüne orda olmayan HitmanPro ile de tarama yaptım fakat hiç bir şey çıkmadı. Güvenli modda combofix ile tarama yaptım anormal bir şey yok. Şöyle bir şey denedim yukarıda verdiğim resimdeki hizmetleri tek tek durdurup denedim. Windows Ses bitiş noktasını durdurduğum halde sorun devam etti taki Hızlı Getirme hizmetini durduruncaya kadar. Hızlı Getirme hizmetini durdurunca normale döndü.

Fakat hızlı getirme hizmeti önemli bir hizmet sizce bunu kapatmalımıyım.(SSD harddiskim yok) Yoksa bu kadar ram yimesi normalmi?

Son düzenleme:
O zaman sistem dosyalarında bir sorun var. Windows 7'yi korsan kullanıyorsanız direk 8.1.1 kullanın. Yok orijinalsa isteğe bağlı olarak 7 veya 8 arasında seçim yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı