Sysmain.dll ve bitsperf.dll hataları

Monarchh

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar "C:\Windows\System32\bitsperf.dll" DLL'sinde "bıts" hizmeti için açma yordamı, hata kodu sistem belirtilen dosyayı bulamıyor. İle başarısız oldu. Bu hizmet için performans verileri kullanılabilir olmayacak.(uyarı) / Windows, "C:\WINDOWS\system32\sysmain.dll" genişletilebilir sayaç DLL'sini yükleyemiyor (Win32 hata kodu belirtilen modül bulunamadı.). Hata.

Bu şekilde 2 tane hata alıyorum arkadaşlar bunların çözümünü vs bilen var mı? Bu şekilde kalsa sisteme zararı olur mu? Ayrıca son zamanlarda vss kaynağı da hata veriyor.

Burası kalsın, BIOS’a girelim.

Secure Boot’u kapatın, boot mode'u USB'yi nasıl oluşturduysanız ona göre ayarlayın (UEFI veya Legacy).

USB’den boot etmiyorsa USB’yi Rufus ile tekrar hazırlayın, onun için de yönerge: UEFI için GPT bölümlü ve FAT32 dosya sistemli olarak ayarlayıp ISO’yu seçip yazdıralım.

Girişte F12/F11/F8 tuşlarıyla boot menüsünden USB’yi seçerek doğrudan başlatmayı deneyin tekrardan. @Monarchh

Son düzenleme:
Hocam müsait misiniz?
Burası kalsın, BIOS’a girelim.

Secure Boot’u kapatın, boot mode'u USB'yi nasıl oluşturduysanız ona göre ayarlayın (UEFI veya Legacy).

USB’den boot etmiyorsa USB’yi Rufus ile tekrar hazırlayın, onun için de yönerge: UEFI için GPT bölümlü ve FAT32 dosya sistemli olarak ayarlayıp ISO’yu seçip yazdıralım.

Girişte F12/F11/F8 tuşlarıyla boot menüsünden USB’yi seçerek doğrudan başlatmayı deneyin tekrardan. @Monarchh

Şu aralar pek fazla yanıt veremiyorum çünkü uyku düzenim bozuldu. Ayakta zor duruyorum ve bilgisayarı açacak hâlim bile yok. Açtığım vakitlerde ise bir iki şeye bakıp kapatıyorum. Hafta sonu denemeye çalışacağım. Yardımlarınız için teşekkürler bu şekilde beklettiğim için tekrardan kusura bakmayın. Şu an bile gözlerimi zor açıyorum saat 5’te yatabildim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı