Çözüldü System service exception mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Boydak

Kilopat
Windows 10'da çeşitli mavi ekran hataları alıyorum. "System service exception'' ve "Driver overran stack buffer" gibi. Minidump'um aşağıdadır. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekran kartınızın ve ses aygıtınızın sürücüsünü DDU ile kaldırıp güncelleyin.

BIOS'u da güncelleyin.

Ayrıca bellek testi yapın.
Windows 10'da çeşitli mavi ekran hataları alıyorum. "System service exception" ve "driver overran stack buffer" gibi. Minidump'um aşağıdadır. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bende Cheat Engine ile uğraşırken hep veriyordu aynı hatayı bazı uygulamalar erişime reddedilen dosyalara anlık erişiyor ve kernel panic gibi bir şey oluşuyor bilgisayar güvenlik için hata veriyor.

BIOS'u da güncelleyin.

Çözüm
Tamamdır. Dediğiniz gibi sorun çıkarsa testi yapın ve sonuçları ile yeni dosyaları paylaşın. Sorun çıkmazsa da belirtirseniz sevinirim.

BIOS'u da güncelleyin.

Tamamdır. Dediğiniz gibi sorun çıkarsa testi yapın ve sonuçları ile yeni dosyaları paylaşın. Sorun çıkmazsa da belirtirseniz sevinirim.

Genel olarak bu sorunu yaşayan arkadaşlara da haber vereyim. Dünden beri hiçbir şekilde sorun yaşamadım. Sorun çözülmüş gibi duruyor. Yardımınız için teşekkürler.

Rica ederim. Sorun devam edecek olursa yine buradan yazarsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı