System Service Exception Mavi Ekran Hatası

Ekran karıt sürücünü güncelle. Eğer güncellemeyi bilmiyorsan söyle yardım ederim. Ekran kartın nedir?

"sfc /scannow" rehberini uygula.
SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? | Technopat Sosyal

Logitech ile ilgili yaızlımı kaldırın.
Corsair ile ilgili yazılımı kaldırın.

BIOS sürümün betamsı bir sürüm. Daha üzerinde çalışılan bir sürümü kullanıyorsunuz. F51 sürüme geçmenizi tavsiye ederim.

Ekran Kartım 2060 hocam.

Logitech ve Corsair yazılımlarını kaldırıp tekrar yüklemem sorun yaratır mı? Macro atamaları ve 7.1 kullanımı için lazımlar çünkü.

BIOS betaya güvenerek yükledim fakat hemen değiştiriyorum.

scannow testi şöyle sonuç verdi

"sfc /scannow" komutu yararlı olmuş.

Bir süreliğine Logitech ve Corsair yazılımlarını kaldırın. Mavi ekran sorunun bitince tekrar yükleyeceksin tabii.

Ekran kartın galiba RTX2060. Öyle değilse belirtin.

Ekran kartı sürücünü Geforce Experince ile güncelleyebilirsin. Bu yazılımı kullanmıyorsan benim dediğim şekilde güncelelyin.

DDU ile var olan ekran kartı sürücünü sil. Sonra aşağıya bıraktığım sürücüyü indir.

DDU rehberi.
DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi | Technopat Sosyal

Sürücü.

Eğer tekrar mavi ekran alırsan minidump dosyanı paylaşırsın.

Evet RTX2060 Experinece ile yeni güncellemiştim ama kaldırıp tekrar güncelleyeceğim. Logitech ve Corsair şimdi kaldırıyorum. Kaldırdıktan sonra biraz deneyip tekrar yüklerim. DDU ile kaldırıyorum driverı şimdi. Teşekkür ederim yardım için

Geforce Experince ile güncelleyin.

DDU kullanmana gerek yok. Geforce Experince ile güncelleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…