Diğer konularınızdan devam edin. Diğer konuda başkasının dosyasını da paylaşmışsınız bu şekilde başkasının dosyalarını kendi konunuzda paylaşmayın.
Burada verdiğiniz dosyada ekran kartı kaynaklı sorun yaşadığınız görülüyor.
Diğer konularınızdan devam edin. Diğer konuda başkasının dosyasını da paylaşmışsınız bu şekilde başkasının dosyalarını kendi konunuzda paylaşmayın.
Burada verdiğiniz dosyada ekran kartı kaynaklı sorun yaşadığınız görülüyor.
Kusura Bakmayın Cevap alamadım mecbur acmak zorunda kaldım Tekrar Ekrankartı guncellemesi yaptım Size Aida64 Rapor İletiyorum Detaylı inceleme yaparmısınız surekli hata verıyor makıne
Aida64 raporu
Son Olarak Bilgisayar dondu ve kapanmadı anakart Mause ve Klavye Elektrık vermedı ama bilgisayar kapanmadı reset atmak mecburiyetinde kaldım hata dosyası yoktu
Microsoft timinden biriyle mi görüştünüz? Yapamadı mı ? Whatsapp programını da günce değilse güncelleyin veya kaldırın.
4 adet disk takılı gözüküyor, gereksiz olanları çıkarın veya HDsentinel ile sağlıklarını bir kontrol edin.
Şuradan İngilizce olarak güncel BIOS dosyanızı isteyin:
Merhaba Muratbey Guncelleme yaptım İnsallah sorun çözülür
Bios ekran yazan resim En alttaki guncel hali
Merhaba @Murat5038 Yine bugun konumdaki baslık gecerlı olup aynı hata aldım ekran kartının biosda guncelledım sizden ricam linkteki minidump hatasına bakarmısınız