Bu ne işe yarıyor hocam?
Ticaret sicili işlemlerinde kimlik bilgilerinizin kullanılarak bir şirket veya işletmeye ortak veya yetkili olarak kaydedilmenizi engelleyebilirsiniz
Bu ne işe yarıyor hocam?
Hayır T.C. Ve doğum tarihi yetersiz.
Eğer T.C. kimlik numaranız falan çalındıysa endişelenmenize gerek yok bir yapamazlar hem zaten tcler ulaşması zor şeyler değil herkesin tcsi rahatlıkla bulunabilir şeyler türkiyede.Merhaba arkadaşlar, sadece T.C. kimlik numaramı ve doğum tarihimi bilen biri benim hakkımda şirket falan açabilir mi? Kötü şeyler yapabilir mi? Çok tedirginim bu işlerden anlayan biri aydınlatırsa çok sevinirim.
Eğer T.C. Kimlik numaranız falan çalındıysa endişelenmenize gerek yok bir yapamazlar hem zaten T.C.'ler ulaşması zor şeyler değil herkesin T.C.'si rahatlıkla bulunabilir şeyler Türkiye'de.
Açamaz. Şirket kurmak öyle kolay değil. Şirketi ticaret odasından ancak sen imza atarak kurabilirsin. Ya da noterde birisine şirket kurabilsin diye vekalet vermen gerekiyor ki vekalet verdiğin kişi senin adına şirket kursun. Yani korkulacak bir durum yok.
Benzer haberler yok değil. O kadar da rahat olunacak bir durum yok ve emsal haberleri takip edin. Ülkede kayıp kimlik yüzünden neler yaşayanlar var.
Hocam kimliğimi kaybetmedim ya da fotokopisini birine vermedim adam sadece T.C. kimlik numaramı ve doğum tarihimi biliyor.
En fazla hastane randevusu alabilir o zaman. Ben üniversite hastanesinin sayfasından ev sahibinin bu bilgileri ile randevu aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.