T.C. kimlik numarası ve doğum tarihi ile bir şey yapılabilir mi?

Arkadaşlar hiç bir şey olmaz arkadaşı korkutmayın zaten ülkedeki kaç milyon kişinin verileri web'de mevcut. Korkulacak düzeyde sorun yaratmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açamaz. Şirket kurmak öyle kolay değil. Şirketi ticaret odasından ancak sen imza atarak kurabilirsin. Ya da noterde birisine şirket kurabilsin diye vekalet vermen gerekiyor ki vekalet verdiğin kişi senin adına şirket kursun. Yani korkulacak bir durum yok.

Merhaba arkadaşlar, sadece T.C. kimlik numaramı ve doğum tarihimi bilen biri benim hakkımda şirket falan açabilir mi? Kötü şeyler yapabilir mi? Çok tedirginim bu işlerden anlayan biri aydınlatırsa çok sevinirim.
Eğer T.C. kimlik numaranız falan çalındıysa endişelenmenize gerek yok bir yapamazlar hem zaten tcler ulaşması zor şeyler değil herkesin tcsi rahatlıkla bulunabilir şeyler türkiyede.

Eğer T.C. Kimlik numaranız falan çalındıysa endişelenmenize gerek yok bir yapamazlar hem zaten T.C.'ler ulaşması zor şeyler değil herkesin T.C.'si rahatlıkla bulunabilir şeyler Türkiye'de.

Doğum tarihimide biliyor diye korkuyorum yoksa T.C. tek olsa korkmazdim ama seri no bilmiyor oda çok önemli.

Açamaz. Şirket kurmak öyle kolay değil. Şirketi ticaret odasından ancak sen imza atarak kurabilirsin. Ya da noterde birisine şirket kurabilsin diye vekalet vermen gerekiyor ki vekalet verdiğin kişi senin adına şirket kursun. Yani korkulacak bir durum yok.

Hocam inşallah kötü bir şeyler yapılmıyordur ya vallahi içimi kemiriyor kaç gündür.

Benzer haberler yok değil. O kadar da rahat olunacak bir durum yok ve emsal haberleri takip edin. Ülkede kayıp kimlik yüzünden neler yaşayanlar var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı