T.C kimliklerin internette olma paranoyası

Firelyfox145

Femtopat
Bütün bilgilerimizin internette olduğunu biliyorum T.C kimlik bilgileri falan ailemizin de. Bu beni korkutuyor bizi borca sokarla suç işler üzerimize atarlar diye. Bunlar yapılabilir mi bize gerçekten rahatlamaya ihtiyacım var bu konu hakkında annem ve kendim için endişeliyim kumar sitelerinde falan bilgilerimizi kullanırlar diye endişe ediyorum.

Önceki yıllarda yapılan ihlallerden dolayı çoğu kişinin verisi internette dolaşıyor. Suç işleyip üstünüze nasıl atılacak ona anlam veremedim ama.

Bu konuyu birkaç gün önce açmıştınız zaten. Gerekli cevaplar verildi.

Önceki yıllarda yapılan ihlallerden dolayı çoğu kişinin verisi internette dolaşıyor. Suç işleyip üstünüze nasıl atılacak ona anlam veremedim ama.

Bilmiyorum her şeye paranoya yapar oldum rahatlamaya ihtiyacım var. Borca sokarlar falan diye korkuyorum hep.

Bu konuyu birkaç gün önce açmıştınız zaten. Gerekli cevaplar verildi.

Gerekli cevaplar verilmedi benim kafamda sorular var mesela borca sokabilirler mi bilgilerimizi kumar sitelerinde kullanabilirler mi tamam endişelenmemem gerektiğini söylediler ama neden endişelenmemeliyim yapamazlar mı?

Türkiye'nin yarısından fazlasının dolaşıyor. O kadar kolay olmaz herhalde değil mi ya rızamız olmadan borca sokma falan :(.

Eğer 18 yaşın altındaysanız sizi borca falan sokmazlar merak etmeyin.

Ailem için endişe ediyorum ben hocam annem için. Hem gelecekte sokarlar sokarlarsa zaten 2 yıl var.

Merak etmemek elde değil ki hocam neden etmeyeyim nasıl etmeyeyim annem için nasıl endişelenmeyeyim? Bazı konuları okudum her şeyi yaparlar falan demişler iyice korktum. Bu konuda rahatlamam gerek.

Türkiye'nin yarısından fazlasının dolaşıyor. O kadar kolay olmaz herhalde değil mi ya rızamız olmadan borca sokma falan :(.
Hocam öyle bir durum olabileceğini düşünmüyorum dert etmeyin derim. Olursa Türkiye'nin çoğu borca girer :D

Borca sokarlar, verilerimizi kumarda paylaşırlar falan, suç atarlar, şirket açarlar üzerimize bizim yerimize imza atarlar bir şeye falan diye sabah akşam aşırı korkutuyorum. Nolursunuz bana yardım edin bu konuda dostlar.

Hocam öyle bir durum olabileceğini düşünmüyorum dert etmeyin derim. Olursa Türkiye'nin çoğu borca girer :D

Bilmiyorum. Zaten kafamdan çok değişik şeyler geçti yasal olmayam işlere falan bulaştırırlar mı bizi falan diye borca sokarlar kumarda verileri paylaşırlar bir şeylere bizim yerimize imza atarlar dahil olurlar falan. Şirket açarlar veya her ne kadar inanmasam da.

Borca sokarlar, verilerimizi kumarda paylaşırlar falan, suç atarlar, şirket açarlar üzerimize bizim yerimize imza atarlar bir şeye falan diye sabah akşam aşırı korkutuyorum. Nolursunuz bana yardım edin bu konuda dostlar.

Bilmiyorum. Zaten kafamdan çok değişik şeyler geçti yasal olmayam işlere falan bulaştırırlar mı bizi falan diye borca sokarlar kumarda verileri paylaşırlar bir şeylere bizim yerimize imza atarlar dahil olurlar falan. Şirket açarlar veya her ne kadar inanmasam da.
Şirket açmayı e-devlet üzerinden kapatabilirsiniz. E-devlet hesaplarına da 2 aşamalı doğrulama koyun dert etmeyin gerisini de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı