fehmih
Kilopat
Herkese merhaba. Biraz uzun olacak ama yönetici büyüklerimizden anlayış bekliyorum. Herkesin de yardımını umuyorum. Sırf bu sorunuma çare bulmak için üye oldum.
4 yıldır TTNET kullanıyorum. 1 senedir sorun yaşıyorum, arayıp gerekirse ücretli servis gönderin dedim onu bile göndermediler. 1 sene önce daha hızlıydı diyorum, bana diyor ki sorun yok santrale uzaksınız. Dedim santrali mi taşıdınıız? 1 sene önce ben nerdeysem hala aynı yerimdeyim. Tabi ki cevap yok. 16 Mbps, 75 GB AKN, 67.25 TL ödediğim bir paketim var. Çeşitli yerlerde hız testi yaptığımda Download: 4-8 Mbps arası çıkıyor, Upload 0-1 Mbps arası çıkıyor ve ping 0-10 arası çıkıyor. Peki benim sıkıntım ne? Örneğin IDM ile 1 Gigabyte'lık bir dosya indiriyorum, indirme hızım sürekli değişiyor. Toplam indirme zamanında 5-10 dakika 900 Kilobyte ile 1 Megabyte arası bi hız alıyorum, geriye kalan süre boyunca 300-700 Kilobyte arası hızlarda takılıyor. Torrent'ten indirdiğimde ise 1 Megabyte'ı hiç görmüyor. 3-4 farklı torrent indirme programında denedim. Sonra bugün TürkNetin sitesinde hız testi yaptım. O da dedi ki, 16 Mbps'a kadar hız alabilirsiniz. TürkNet'e geçsem internetim daha hızlı olur mu? Benim için hız demek IDM ile görebileceğim en yüksek hızı görmek, benim için hız demek sayfalar arası geçiş yaparken yavaşlamama demek. Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum. Bu arada yüklediğim ekte modem arayüzündeki değerleri de koydum anlayanlar için, ben anlamıyorum çünkü
Son düzenleyen: Moderatör: