Taahhüt bittiğinde aynı port üzerinde mi kalıyoruz?

Başlıkta dediğim gibi taahhüt bittiğinde ve yenilemek istemediğimde aynı port üzerinde internet hizmeti almasam bile kalıyor muyum ve iptal ettirdikten sonra başka bir ISS'ye birkaç gün sonra başvuru yaptığımda aynı port üzerinden mi hizmet alacağım?

Geçiş yapmak istemiyorum. Başka portta devam edebilme şansım var mı yani nasıl yapabilirim?
Eğer bölgenizde boş port var ise, veya şuanda kullandığınız portu başkası sizden önce davranıp kapmazsa evet kullanabilirsiniz, fakat riskli biraz. Bölgenizde boş port yoksa sizden önce birileri erken davranıp iptal ettirdiğiniz gibi açılan portu kapabilir.

Eğer bölgenizde boş port var ise, veya şu anda kullandığınız portu başkası sizden önce davranıp kapmazsa evet kullanabilirsiniz, fakat riskli biraz. Bölgenizde boş port yoksa sizden önce birileri erken davranıp iptal ettirdiğiniz gibi açılan portu kapabilir.

Hat değerlerim kötüleştiği için aynı portta devam etmek istemiyorum. Beni arayıp sormadan kendi kendilerine beni başka porta geçiremezler değil mi? Çünkü 10 ay önceki değerlerim ile şu anki değerlerim aynı değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı