Taahhütlü AKK'li Paketlerde 2019'da AKK kalkacak mı?

Var biliyorum fiyatları 1500 ile 560.000 TL arasında değişen metro internet. Benim demek istediğim simetrik olmayan hiçbir bağlantıda ister 35Mbit, ister 1000Mbit olsun, upload 4Mbitten fazla vermiyorlar.

Sen resim atmış olabilirsin, ama telekom 35 Mbit paketinde azami 3Mbit upload veriyor. Resimi photoshoplayıp bende 12 Mbit kısmına 100Mbit yazabilirim. Metro internet dışında 4Mbit üzeri verebilecekken, verdikleri paket yok.

@226261 :) :) :) TeamWier verip bilgisayarima bağlandırıp tekrardan upload yapmamı ister misin? :)

Hatta 1 saniye video çekip canlı canlı izleyin sizlerde ^_^

@226261
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
link üzerinden canlı kanıt olarak ulaşabilirsin saygılar. :)

@226261 :):):) TeamWier verip bilgisayarima bağlandırıp tekrardan upload yapmamı ister misin? :)

Hatta 1 saniye video çekip canlı canlı izleyin sizlerde ^_^

@226261
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
link üzerinden canlı kanıt olarak ulaşabilirsin saygılar. :)

Dayıcım o hız testi Türk Telekom mobil. Telekom mobilin ne kadar kötü olduğunu göstermiş oldun bize.

Abi yeter artık söylemekten bıktım. Düşüncesiz misiniz anlamıyorum neden kalksın bana bir sebep söyleyin. Ortada imzalanan bir anlaşma var ve bu anlaşma da X yıl boyunca SEÇİLEN PAKETİ KULLANMA zorunluluğu var. Bir düşünün tekrardan.

Kimse karamsar dusunmemis. Diyelim ki AKN kalkti. Karamsar bakarsak bu sefer kotaliya gecip sinirsiz internetleri cok pahali yapabilirler.

Aylık kaç lira bu tarife, birde kaç GB kota var ?

Türk telekom mobil, normal ev interneti değil. Yani akıllı telefonlarda kullanılan internet.

@226261 sırf senin teorini alt etmek için gecenin bu saati'nde uğraştığım şeye bak ya :D inanmayın arkadaşlar :D mobil bu mobilllllllll :D :D Şimdi turktelekom online işlemlerdende gösterecem de uğraşmak istemiyorum hangi internet oldugunu :D Neyse resim 1

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı