2019'da Kota Kalkacak mı?

Bilmem farkında mısınız ama BTK kota kalkacağına dair bir madde sunmadı, sadece AKN kalkacak diye belirtildi. Hem kotanın hem AKN'nin kalkmasını imkansıza yakın buluyorum, umarım yanılıyorumdur.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. AKN kalkıp fahiş fiyatlarla kotalı paketler gelecek gibi..

Merhaba.

Uzun zamandır "2019 gelse de şu AKK'dan kurtulsak!" diye bekliyoruz fakat AKK'nı kaldırıp kotalı internet geleceği söylentileri var. Ben altyapı sorunu yaşadığım için Turkcell SuperBox'a geçmeyi düşünüyorum fakat 50GB AKK ve kota aşımı 8 Mbps paketi bile 140 TL. Yılbaşından sonra AKK kalkarsa 140 TL ile 4.5G hizmeti kullanmak çok avantajlı olacak fakat ya kota kalkmazsa? Bunun yanında 24 Mbps 100 GB kotalı internet paketinin taahhüdünü uzatma gibi bir seçenek daha var. Konu hakkında bilgisi veya görüşü olanlar fikir verebilir mi?
Ben vodafone fibernet kullanıyorum 2 yıllık kullanma sürem dolduktan sonra türknetin 100 mbps lik olanı bizim alt yapımız olmadıgı ıcın yenıden vodafone geçtim. 100 mbps internet 250 gb akn var. Kota kalkma olayını sordugumdada 2019 başında bütün paketler için kalkıcaklarını söylediler . Şahsen ona görede fiyat artışı yaparlar

Ben vodafone fibernet kullanıyorum 2 yıllık kullanma sürem dolduktan sonra türknetin 100 mbps lik olanı bizim alt yapımız olmadıgı ıcın yenıden vodafone geçtim. 100 mbps internet 250 gb akn var. Kota kalkma olayını sordugumdada 2019 başında bütün paketler için kalkıcaklarını söylediler . Şahsen ona görede fiyat artışı yaparlar
Artacak olan sadece ücreti ise her kesime hitap etmesi biraz zor. Kotalı paketler illa ki olacaktır diye düşünüyorum. Fiyat artışı konusunda da umarım fazla abartmazlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı