Tablet mi telefon mu?

Bütçe
2000

ErenM21

Decapat
Katılım
16 Temmuz 2021
Mesajlar
206
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2000 TL gibi bir bütçem var. Samsung Galaxy Tab A7 tableti almak istiyordum çünkü uygun fiyata çoğu ihtiyacımı karşılıyordu. Ancak büyük bir cihaz almak istemiyorum bu yüzden telefon almak istiyorum. 2000 TL civarı bir bütçeye öneriniz nedir? Sosyal medyada çok dolaşırım ve biraz oyun oynarım (genel olarak Wild Rift belki nadiren codm). Sosyal medya yüzünden tablet almak pek istemiyorum çünkü çok büyük olacaktır benim için. Gönlüm telefondan yana. Sizin görüşleriniz neler, sizce 2000 TL bütçeye tablet mi telefon mu? Telefon diyorsanız telefon önerileriniz neler?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük bir cihaz almak istemiyorsanız telefon almanızı daha doğru olur.

Bütçenizi artırabilirseniz Oppo A73, General Mobile GM 21 Pro, bütçenizi artıramazsanız TCL 10L, General Mobile GM 20 Pro almanızı tavsiye ederim.
 
Büyük bir cihaz almak istemiyorsanız telefon almanızı daha doğru olur.

Bütçenizi artırabilirseniz Oppo A73, General Mobile GM 21 Pro, bütçenizi artıramazsanız TCL 10l, General Mobile GM 20 Pro almanızı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim fakat aklımda birkaç soru işareti var. GM 20 Pro'ya kötü diyorlar kronik sıkıntısı çokmuş diye. 21 Pro çok güzel ama bütçemden 500 TL yukarıda. Yine de teşekkür ederim biraz daha araştıracağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz zorlayarak Bilgisayar alabilirsiniz. Kesinlikle tablet önermem. Tablet alacaksan ya iOS yada HarmonyOS tablet al bence.
Android tablet alınmaz. Ya Bilgisayar yada telefon al bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı