Tablet PC'ye Araç Yazılımı Yüklemek

Ahmet HERO

Hectopat
Yer
Bayrak Dalgalanan Her Yer
Daha fazla  
Meslek
Jandarma
Merhaba arkadaşlar. Hali hazırda bir tablet PC almayı ve bu tablet PC'ye de araçlara monte edilen double teyplerin yazılımını yüklemek istiyorum, bu mümkün mü acaba? Örnek verecek olursak Nexus 7 tabletine yapmışlar fakat benim söylediğim biraz daha farklı.

Nexus ile yapılan örnek video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim yapmak istediğim ise videodaki cihazın yazılımını alacağım tablet PC'ye kurmak istiyorum. Umarım bu mümkündür.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür uygulamalar mevcut. Aslında android'e işletim sistemi yüklenmiyor sadece Launcher ile daha derli toplu bir ekran sağlanıyor. Araçtan bilgileride ELM 327 tarzı aracın soketine takılan bir parça ile çekiliyor.

Bu tür uygulamalar mevcut. Aslında android'e işletim sistemi yüklenmiyor sadece Launcher ile daha derli toplu bir ekran sağlanıyor. Araçtan bilgileride ELM 327 tarzı aracın soketine takılan bir parça ile çekiliyor.

Şuanda launcher kullanıyorum. OBDII İle de veri cekiyorum Torque uygulamasına Car launcher AGAMA yüklü fakat ben bu şekilde değilde örnekte verdiğim gibi soruyorum. Çünkü bu sistemde telefonu tablete eşleştirmezsin ve görüşmeleri tabletden yapamazsın. Ama örnekteki sistemde herşey mümkün geliştirmeye açik ilğiniz için sağolun
Bilğisi olan yok mu arkadaşlar

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı