Taciz ile suçlandım

Dolandiricidir. Bana da zamaninda avukat profil fotografli birisi uzun uzun madde madde mesajlar atip dava acmakla tehdit etmisti, "acmazsan *** cocugusun hadi bakalim" dedim engelledim. Ustunden 2-3 yil gecti, ne dava var ne arayan 😃

Şimdi şöyle, çocukların tacizi, cinsel istismarı ile ilgili durumlarda açılan dava uzlaştırmaya asla gitmez. Karşı taraf davasından vazgeçse, davayı geri çekse bile bu isteği geçerli olmaz. Burada patlıyorlar, uzlaştırma falan demiş sizinle iletişime geçen kişi. Yani burada sizden uzlaştırma adı altında para koparmaya çalışan bir çete olabilir.

Ayrıca direkt olarak dava açamazlar, önce hakkınızda bir suç duyurusunda bulunulur, olay polislerce incelenip savcılığa gönderilir, ifadeniz için karakola çağırılırsınız. Savcı kovuşturmaya yer olup olmadığına karar verir ve dava ona göre açılır. Sizin konuyla ilgili ifadeniz alınmadan dava açılması da pek mümkün görünmüyor bu aşamada.

e-Devlet'ten dava dosyası sorgulama ekranının ekran görüntüsünü atar mısınız?

Şimdi şöyle, çocukların tacizi, cinsel istismarı ile ilgili durumlarda açılan dava uzlaştırmaya asla gitmez. Karşı taraf davasından vazgeçse, davayı geri çekse bile bu isteği geçerli olmaz. Burada patlıyorlar, uzlaştırma falan demiş sizinle iletişime geçen kişi. Yani burada sizden uzlaştırma adı altında para koparmaya çalışan bir çete olabilir.

Ayrıca direkt olarak dava açamazlar, önce hakkınızda bir suç duyurusunda bulunulur, olay polislerce incelenip savcılığa gönderilir, ifadeniz için karakola çağırılırsınız. Savcı kovuşturmaya yer olup olmadığına karar verir ve dava ona göre açılır. Sizin konuyla ilgili ifadeniz alınmadan dava açılması da pek mümkün görünmüyor bu aşamada.

Maalesef e devletim yok

İsterseniz attığı dava dosyası resminide atabilirim

Birazdan peder gelir ona sorarim, eski savci kendisi. Korkma bosuna, dolandirici bunlar. Nerde gorsem tanirim, tecrubeyle sabit🤣

Degilse de birazdan ogreniriz. 2-3 saatle hapse girmezsin.
Valla normalde suçla hiç alakam olmaz,okulda , sokakta bile başımın belaya girmesini istemiyorum,ama bunu görünce ister istemez korkuyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı