Taciz ile suçlandım

@Dr.Who Meraklısına; sanrım böyle bir şey varmış bu arada. TCK m. 103/1-a ve b.

Ancak karşı taraf 17 yaşında olduğunu söylediğinden, bu yaşta birisinin çok büyük ihtimal fillerin anlam ve sonuçlarını kavradığından, olayın genelinde de bunun aksini işaret eden bir durum yoksa ve olayda cebir, tehdit ve hile gibi iradeyi etkileyen etkenlerle gerçekleşmediği düşünülürse, karşı tarafın rızası geçerlidir. Ortada bir suç yok. Korkmanı gerektirecek bir durum yok. Zaten yukarıda da söylendiği gibi cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar uzlaşma kapsamında değil.

Ayrıntılı okumak istersen; CİNSEL SUÇLARDA RIZA KAVRAMI - Bg Hukuk Bürosu ve Cinsel Saldırı Suçu Cezası 2024 - TCK 102/1 102/2 102/3 102/4 102/5.

Bir avukatın var olup olmadığına da buradan bakabilirsiniz; Avukat Arama - Baro Levhası - Türkiye Barolar Birliği

ancak böyle bir insanın var olması sizinle iletişime geçenin bu olduğu anlamına gelmez. Bu kişinin ismini kullanıyorlardır. Ben de size gelen mesajın dolandırıcı mesajı olduğunu düşünüyorum.
Hocam bu attığım bir dava dosyası resmi vardı bu çok gerçekçi duruyor

Grup cinsel içerikli miydi?
Evet

Peki bu avukatin numarası çıkıyor mu açıkça teyit edebilmek için
1719693062952.png

Hocam bu attığım bir dava dosyası resmi vardı bu çok gerçekçi duruyor
Yukarıda paylaştığım paylaşımdan da görebileceğin üzere 17 yaşındaki birisinin hukuka uygun verilmiş rızası geçerlidir, mesajları silmesen iyiydi dediğim kısım o. Artık eğer gerçekse bile, artık o mesajları geri getirebilirsen yırtarsın. Ancak balık baştan kokar bu cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar uzlaşmaya tabi değil yani olay dolandırıcılık.

Eki Görüntüle 2236897

Yukarıda paylaştığım paylaşımdan da görebileceğin üzere 17 yaşındaki birisinin hukuka uygun verilmiş rızası geçerlidir, mesajları silmesen iyiydi dediğim kısım o. Artık eğer gerçekse bile, artık o mesajları geri getirebilirsen yırtarsın. Ancak balık baştan kokar bu cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar uzlaşmaya tabi değil yani olay dolandırıcılık.
WhatsAppta fazla birşey konuşmadık zaten bana yazan kişi konuşmanın bir ssini attı sadece orada da şantaj/tehtit/zorabalik yok zaten . Peki konuda çoğu kişi dolandırıcılık olduğunu söyledi ilerleyen günlerde ne gibi bir yol izlerler, eğer gerçek değilse

WhatsAppta fazla birşey konuşmadık zaten bana yazan kişi konuşmanın bir ssini attı sadece orada da şantaj/tehtit/zorabalik yok zaten . Peki konuda çoğu kişi dolandırıcılık olduğunu söyledi ilerleyen günlerde ne gibi bir yol izlerler, eğer gerçek değilse
Zamanında Facebook hesabımı çaldılar başıma böyle bir olay geldi fidye istediler vermedim sonra hiç bir şey olmadı sadece hesap gitti

Technopat Haberler

Geri
Yukarı