Tacizcilik ile suçlanıyorum

Hocam kız adamın hayatını karatmak istiemiş büyük bir suçla suçlamış siz hala kopyanın derdindesiniz AAA.

Kopyanın derdinde değilim zaten konu sahibi arkadaşa da bu durumla ilgili detaylı bilgi verdim ve arkasında olduğumu söyledim. Ancak bu "kopya çekse ne çekmese size ne" diyen arkadaşa cevap vermeye çalışıyorum. Adalet lazım eğer ki kurallarda "kopya yasak" diyorsa çekemez ve herkes istediği gibi şikayet etmekte özgürdür o halde bizde çekelim yüksek alalım herkes kopya çeksin ve kimse hak etmediği notları alsın.

Hakaret eden birisinin (ironi) diyeceğini düşünmüyorum. Neyse boş yapmayın.

Tacizin bir ironi olabileceğini düşünüyorsun ama küfürn değil?

Kopyanın derdinde değilim zaten konu sahibi arkadaşa da bu durumla ilgili detaylı bilgi verdim ve arkasında olduğumu söyledim. Ancak bu "kopya çekse ne çekmese size ne" diyen arkadaşa cevap vermeye çalışıyorum. Adalet lazım eğer ki kurallarda "kopya yasak" diyorsa çekemez ve herkes istediği gibi şikayet etmekte özgürdür o halde bizde çekelim yüksek alalım herkes kopya çeksin ve kimse hak etmediği notları alsın.
sence türkiyede öyle bir adalet var mı ?

Merhaba arkadaşlar. Bizim sınıfımızda bir kız vardı. Bu kız sınavdan yanlışlıkla artık nasıl oluyorsa yüksek almış normalde çok düşük alan birisi. Hocaya söyledim tamam bakacağız dedi sonra 90 olan notunu 45 düşürdü. Sonra kız artık benim nereden söylediğimi duyduysa. Sonra okul çıkışı sen görücen sen görücen dedi bende pek umursamadım. Sonraki gün 2.ders beden hocası beni çağırdı sen... Kızı taciz etmişsin mabadına dokunmuşsun dedi bende hocaya dedimki hocam yok öyle bir şey kameralara bakın vesaire. Zaten hocalarda bana ceza falan vermedi. Sonra sınıfa gittim kız bağıra bağıra bana vurmaya başladı tacizci tacizci diyerek. Sonra ben hocaya söyledim ağlaya ağlaya gitti. Sonra biz konuyu kapattık. Sonra bu benim adımı okula yaymış. Ben 8.sınıfım yaşadığım küçük bir yer. Eğer ben yaşadığım yerden bir okula gidersem muhtemelen yayılan dedikodular sebebiyle (tacizci) olarak 4 seneyi geçireceğim. Sizce ben ne yapmayılım?

Kanka kendine yakışan neyse onu yap. Kimseden de korkun olmasın. Sonuçta gerçek değişmez, insanların ne düşündüğünü umursama. Her şey tecrübedir. İlçe milli eğitim müdürlüğüne gidebilirsiniz, müdürün bir şey yapacağını sanmıyorum.

Tacizin bir ironi olabileceğini düşünüyorsun ama küfürn değil?

Sence Türkiye'de öyle bir adalet var mı?

Yok diye hiç mi umrumuzda olmasın hocam? Adalet yok diye herkesi ceza evinden salalım o zaman suç işleyenlere de ceza vermeyelim. Ne kadar kötümser bir insansınız.

Sence Türkiyede öyle bir adalet var mı ?
Siz biz haksızlıklara sessiz kalırsak adaleti çözemeyiz zaten. Konu sahibinin sorunu kızın kopyasıyla başlamış. Konu sahibi buna karşı çıkmasaydı onun başına böyle şeyler gelmezdi ama kız haksız bir şekilde 90 alacaktı. Bunun ülkeyle de alakası yok insanlıkla alakalı.
Bu arada gözardı listeme hoşgeldin.

Son düzenleme:
Mahkeme açacağını söyle.

Suç uydurma

Madde-271

(1) İşlenmediğini bildiği bir suçu, yetkili makamlara işlenmiş gibi ihbar eden ya da işlenmeyen bir suçun delil veya emarelerini soruşturma yapılmasını sağlayacak biçimde uyduran kimseye üç yıla kadar hapis cezası verilir.

Bence ailenizle konuşun, arkadaşı hocaya şikayet ettim diye bana okulda iftira atıyor de. Ailen okulla ve kızın ailesiyle görüşsün, kıza özür dilettirilsin bütün okulun önünde. Boş yere adınızı karalamaya hakkı yok kimsenin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı