Taha Duymaz'ın naaşı bulundu

Günlerdir Taha Duymaz ve Christian Atsu haberi var heryerde. Neden falanca marketin sahibinin veya bir marangozun haberi yok? O enkazın altında olduktan sonra milletvekili de olsan, futbolcu da olsan hiçbir ayrıcalığın yok maalesef ama medyamız istediğini VIP yapıyor.
Çünkü falanca yerdeki marketin sahibini insanlar tanımıyor. Sen onun haberini yapsan diğer 31.000 kişiden bir farkı olmadığı için kimse o habere tıklamaz. Belli bir kitlesi olan sosyal medya kullanıcıları, futbolcular, milletvekilleri, film oyuncuları, şarkıcılar vb. tanınan insanları görünce insanlar merak ediyor, habere tıklıyorlar. O haberleri yapanlar da para kazanmak için yapıyor sonuçta.

Yazık, günah arkadaşım ya adam ölmüş gitmiş. Gencecik insan ister sevin, ister sevmeyin kimsenin umurunda değil sevip sevmemeniz gereksiz belirtip şov yapmanıza gerek yok biraz empati yapın. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Medyada tanınmış, belirli bir kitle edinmiş olan kişilerin vefat haberi her zaman yer bulduğu için Taha’nın haberinin yayınlanmış olması yanlış veya ilk kez yaşanan bir konuymuş gibi bir tartışma çıkmış olmasına şaşırdım.

Arkadaşı LGBT’li bir birey olduğuna, maddi ve manevi olarak sorunlar yaşadığına dair bir açıklamada bulunmuştu.

Kendisinin zor bir hayattan geçtiği ve belki de bu kadar zaman içerisinde enkaz altında kalarak can verdiği ortada.

Mekanı cennet olsun.

Lokum yaptığı videolarla denk gelmiştim, hatta Loqqum diye şiveli konuştuğu için dalga da geçmiştim, yazık olmuş.

Sırf tanınan birisi olduğu için ekstra üzülmenin hakkında konuşmanın bir anlamı yok, bu depremin tüm kurbanları gözümde aynıdır.

Bu felaketin failleri, suçluları da bellidir, umarım Taha dahil kimsenin kemiklerini sızlatmaz, hainlere gereken cezayı veririz.

Günlerdir Taha Duymaz ve Christian Atsu haberi var heryerde. Neden falanca marketin sahibinin veya bir marangozun haberi yok? O enkazın altında olduktan sonra milletvekili de olsan, futbolcu da olsan hiçbir ayrıcalığın yok maalesef ama medyamız istediğini VIP yapıyor.
Ailesi bu işin büyük dramasını çevirdi, günler geçmesine ve sağlık ekiplerinin o binadan yaşam belirtisi almadıklarını belirtmesine rağmen inatla ekip çağırıp milleti ayağa kaldırdılar. Belki öldükten günler sonra bile ekipleri gereksiz meşgul edip başka yerlere yardımın gitmesinin önüne geçtiler. İnternette "Taha ölmedi, yaşıyor ancak buraya hiç bir yardım getirilmiyor!" diye sürekli haber çıktı ve herkes ekiplerin yardım etmeyişine tepki göstermeye başladı. Haber kaynağı olmasının sebepleri de bu.
Yanılmıyorsam üçüncü günde Taha'nın yaşam belirtisi vermediğinin ailesine belirtildiği ancak ailenin bunu gizleyip üzerinden prim kastığı iddiası da vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı