Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
RTE'nin markete gittiği videosunu dikkatle izlerseniz 1000₺ yazıyor kasa da. Sonra da hiç bir şey olmamış gibi "Marketler gayet ucuz" diyor. Türkiye paran varsa güzel, yoksa boşuna yaşıyoruz. 20 sene sonra ₺ diye bir şey kalır mı onu bile bilmiyorum.
Öncelikle ekonominin düzelmesi öyle kolay bir şey değil. Amerika ve Avrupa gibi gelişmiş yerlere yetişmemiz imkansız.
Belki (en az) 30 yıl içinde düzelmeler başlar diye düşünüyorum. Ki bu en iyi ihtimal. Ülke o kadar kötü bir hâl aldı ki bunların pisliklerini temizlemek uzun yıllar alır.
Açıkçası bu yönetecek kişinin ekonomi bilgisine bağlı. 10-20 yıl gibi şeyler yazmak bana mantıklı gelmiyor ancak düzelmek için bu zamanlardan iyi bir ders çıkarması gerekiyor halkın. Özellikle "Siyasal İslam'dan".