Taktik olarak aim yardımı

kanka taktik falan yok aslında immoya kadar sadece cok oynayarak ciktim oyunu oynaman lazim sadece birde hellian valorant aim gelistirme izle dusuk ranklar icin ideal bence

Kafam bunalmış çok olmadı uyanlı gümüş e CS diyecektim.

Kanka taktik falan yok aslında immoya kadar sadece cok oynayarak ciktim oyunu oynaman lazim sadece bir de hellian Valorant aim gelistirme izle dusuk ranklar icin ideal bence.

Hocamın dediğini yapabilirsiniz.

Gamesense i geliştirirsen çok rahat bir şekilde plata çıkarsın. Plattan sonra artık yavaş yavaş aime bakıyor yükselme durumun. Bunun için çokça önerilen ölüm-kalım maçı girebilirsiniz ama ben pek tavsiye etmiyorum(zaman kaybı olarak görüyorum). Artı olarak kendine özel nişangah ve mouse hassaslığı ayarlamalısınız, genellikle düşük sense önerilir çünkü hata payını en aza indirirsin. Oyun bilgisi de önemli örneğin line upları bilirsen sana oyun içinde tur kazandırabilir. İstanbul sunucusundan dolayı oyunu bıraktım denilebilir, bence Frankfurt gibi sunucularda oynaman mental sağlığını olumlu etkileyecektir. Bunlara ek olarak peek atmayı da öğrenmelisiniz.

Oyunu fazla oynamak ana etken. Çok oynarsan plata kadar gamesensin bayağı gelişir. Plattan sonrası tamamen aime bakıyor. Hellian'ın videosunu yapabilirsin. Peek tekniklerini öğren. Hangi peek ne zaman atılmalı bunlar önemli. DM tavsiye etmiyorum. Onun yerine poligon daha iyi. Aim lab kullanabilirsin. Tilt olmamakta çok önemli. İngilizce biliyorsan Frankfurt'ta oynamalısın. Bilmiyorsan İstanbul'dan çıkma ama hemen sinirlenme. İstanbul'da insanlar çok sinirli. Sen sakin ol. Kimseyle kavga etmeye gerek yok. eDPI çok önemli. DPI x Sens ile öğrenebilirsin. 450 yi geçmesin. Benimki 240'tı.

Aslında olduğum ranktan bence daha fazlayım çünkü yüksek elodakiler gibi düşünüp oynuyorum(plat falan gibi) sens falan onları ayarladım ama aimim gelişmesi için uğraşmam gerektiğini düşünüyorum zaten TR serverinde daha gamesens ne demek bilmiyorlar.

DPI bakamıyorum ki sens 0,41 ama DPI bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı