Taliban dünyayı keşfediyor

İşlerin bu hale gelmesi tüm dünyanın utancıdır, 20 yıl ulan 20 yıl ne yaptın orda demezler mi adama , 88 milyar dolar harcadın ne yaptın? Avrupayı zaten geç herşey lafta yeteki onlara dokunmasın , bugün almanyanın uçagı 7 kişi alımış havalanından 7!! delirmemek elde değil , ordaki masum insanlar özellikle de kadınlar dünden beri her an her saniye kabusu yaşıyor , yaşadıkları travmayı düşününemiyorum bile.
 
İşlerin bu hale gelmesi tüm dünyanın utancıdır, 20 yıl ulan 20 yıl ne yaptın orada demezler mi adama, 88 milyar dolar harcadın ne yaptın? Avrupa'yı zaten geç her şey lafta yeteki onlara dokunmasın, bugün Almanya'nın uçagı 7 kişi alımış havalanından 7! Delirmemek elde değil, oradaki masum insanlar özellikle de kadınlar dünden beri her an her saniye kabusu yaşıyor, yaşadıkları travmayı düşününemiyorum bile.

Kan dondurucu 8-9 yaşındaki çocuklar bile intihar ediyor. Türkiye'ye göçenler annelerini, eşlerini ülkede ölüme terk ediyorlar.
 
Bugün birçok video gördüm, kadınlara işkence edip öldürüyorlar. O kadar ölüm içeren oyunlar oynamama ve filmler izlememe rağmen gerçek ölümler beni çok derinden etkiliyor.
En çok korktuğum şeyler bu şeriatçı cahiller ve ülkemize gelmeleri.
Atatürk'ün zamanında bunun benzerleriyle uğraştığını iyi biliyorum. Ülkemiz için çok değerli biri olduğunu hepimizin anlaması gerek.
Haklısın sana katılıyorum kesinlikle insani duyguları olanları etkilememesi mümkün değil,keşke gelenleri ayırabilseler kimin ne olduğu ancak bir arada tutulursa anlaşılabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı