Tam Takım Oyuncu Bilgisayarı Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Reiz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 3.282

Reiz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Daha önce de bu konuda konu açıp, düşüncelerimi dile getirmiştim. Ancak, şu ana kadar ne bir net adım atabilmiş ne de bir bilgisayar toplayabilmiş değilim. Çok uzun zaman önce topladığım bilgisayarla yola devam ederken yeni bilgisayar toplama konusunda her geçen gün öğrendiğim yeni bilgiler sayesinde karar vermekten daha çok sürekli tercihler arasında kararsız kalmaktayım. Bu yüzden de burada bu konuyu açarak sonuca ulaşmak istiyorum.

Öncelikle benim mevcut sistemim;
Mevcut sistemim nedeniyle genelde online oyun oynuyorum. (CS:GO - Knight Online - CS Source) Bunun yanı sıra PS3 üzerinden Online Pes 2014, GTA V vb gibi oyunlarını oynayan bir oyuncuyum. Memurum ve haftanın 40 saati çalışmaktayım. İşimden arta kalan zamanı da en üst seviyede değerlendirmek istediğim için yeni bir bilgisayar almak istiyorum. Herhangi bir bütçe belirlemedim ancak benim için önemli olan alacağım sistemin kafama yatması. Piyasadaki oyunları Ultra seviyede oynayabilecek sizce nasıl bir sistem almalıyım?

Ayrıca her iki plartfom için de tüm çevre birimleri eklerseniz iyi olur.

Tüm herkese yardımları için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçenizi nedir ?

Konu içerisinde de belirttim ancak sanırım gözden kaçmış. Amaç; piyasadaki oyunları ultra seviyede oynayacak, içerisinde ses kartından ethernet kartına kadar tüm ekipmanları olan bir bilgisayar toplamak olduğundan dolayı bütçe belirlemedim. Amaca uygun bir bilgisayar kasası oluşturup bu kasayı da bir an önce almak istiyorum. Tek başıma bu karara varamıyorum çünkü yeni çıkan sistemlere tam hakim değilim.

Teşekkürler.

Arkadaşın bütçe belirtmemesinin sebebi bu arkadaşlar. F/P sistemlerden birini aktarıyorum sizlere birazdan. :)

Teşekkür ediyorum zaman ayırdığınız için. Aynı zamanda da önereceğiniz sistemi merakla bekliyorum.

0810.png

O.C yapmayacağınızı düşündüğüm için böyle birşey topladım. Diğer birleşenleri bütçe olmadığı için size bırakıyorum. Monitör konusun da Asus 1ms olan modelini tercih edebilirsiniz.

Orta Seviye Oyun Sistemleri (Performans)
  • Intel Core i5-4690K
  • MSI Z97 Gaming 5
  • MSI GTX 970 TwinFrozr V Gaming 4G
  • Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) 1600MHz
  • Seagate Barracuda 2TB HDD
  • AOC i2369V 23″
  • Logitech G103 Klavye / Logitech G300 Mouse
  • Zalman Z3 Plus
  • FSP Raider 750 80+ Silver
Toplam: ~4000 TL

@YKTYN , @Silinen üye @SypeR değerli vaktinizi ayırıp, bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu donanımları tek tek inceleyerek sonuç olarak bir sistem oluşturup sonrasında da bu sistemi satın alacağım. OC nedir daha bunu bile bilmediğim için sanırım yapmam. Benim yapacağım işten eve geldiğimde çocuğumla biraz vakit geçirmek, eşimle günü değerlendirmek ve akabinde yemekten sonra bilgisayara geçip günün yorgunluğunu atmak. Monoton bir memur yaşantım olduğu için F/P çok ama çok değerli. Bunun yanı sıra FPS oyunlar oynadığımdan oyunda alacağım FPS değerlerinin de tercihler arasında karar vermemde çok etkili olacak etmenlerden.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı