Tamindir.com'da KMSpico bulunması

Bende kullanıyorum Microsoft zaten kişisel bilgilerimi satıp para kazanıyor bir de para mı veriyim.

Hocam şirketlerin politikası bu ki sadece Microsoft'a özgü değil bu. Ama lisanslar gerçekten çok pahalı. Aslında bisikletim için parayı harcamasaydım belki 600 liraya lisansı satan yerler var, onlardan alırdım. Bu ekonomik şartlarda lüks hakikaten.
 
Hocam şirketlerin politikası bu ki sadece Microsoft'a özgü değil bu. Ama lisanslar gerçekten çok pahalı. Aslında bisikletim için parayı harcamasaydım belki 600 liraya lisansı satan yerler var, onlardan alırdım. Bu ekonomik şartlarda lüks hakikaten.

Vallahi sistemlerimi her zaman FreeDOS alıyorum zaten main OS olarak Linux kullanıyorum Windows'u sadece Linux'un yetersiz kaldığı durumlarda kullanıyorum, o da çok nadir.
 
Ortalama bir bilgisayar kullanıcısının bu siteye gireceğini düşünmüyorum. Bir uygulamayı sitesinden indirmek en güvenilir yöntemdir. KM Spico için konuşmuyorum tabii ama hala bu sitenin varlığını koruması beni şok etti.
 
KMSpico'dan bahsediyoruz. Windows'u etkinleştirme ayağına sisteme malware yerleştiren ve tüm güvenlik sistemini çökerterek diğer malwarelere de kapı açan bir yazılım. Buyrun delil.
Bahsettiğiniz zararlıları KMSpico'yu yazan değil, diğer paylaşan kişiler entegre ediyor.
KMSpico ve benzeri aktivatörler zaten MDL Forum dışında indirilmemeli, yoksa %99 virüs yersiniz.
Zaten KMSpico 2017'den beri güncellenmiyor. Ama paylaşan kişiler güncellenmiş gibi lanse edip yayınlıyorlar sitelerinde.
 
KMS dediğimiz araçlar Windows'un etkinleştirme sunucularını değiştiriyor misal girdiğiniz lisans anahtarını Microsoft üzerinden sorgulaması gerekiyorken bu sunucu değiştiriliyor kimin Server'i ise o sunucuya yönlendiriliyor ve dolayısı ile güncellemeleri o Server'in sahibi Microsoft'tan indirip üzerinde oynayarak hatta içerisine trojan keylogger vs. gibi zararlı yazılımlar yükleme şansıda var kendi Server'i üzerine yüklüyor ve siz güncelleme aldığınızda onun Server'i üzerinden bu dosyaları çekiyorsunuz. KMS kullanacağınıza hiç lisans kullanmayıp 30 günde bir kapandıkça format çekseniz bile daha karlı. Ayrıca günümüzde Windows 10 key almak çok da pahalı bir şey değil 25 TL bile bulabilirken neden KMS 5 bin 20 bin arası PC'lere veriyorsunuz 25 TL lisansa vermek çok zor olmasa gerek.
Yukarıda bırakdığım site üzerinden temin edebilirsiniz birçok kez alışveriş yaptım ve yaptırdım Retail OEM lisanslar satıyorlar birçok yerden doğrulamasını da yaptırdık.
 
Kardeşim onu kullanmaktansa git internette satılan OEM köylere bir göz at bedava sayılabilecek bir fiyat internette az araştırma yaparsan loader vb. Yazılımlar var onu kullanmıştım sorun yoktu ama kmspico uygulaması kurduğumda güncellemeler vs. Gelmemişti hiç bulaşma
 

Geri
Yukarı