Tanıdıklarım insanlara sert davranamıyorum

Arkadaşlar tanıdığım insanlara sert davranmıyorum bir şey yapsalar da, bunu nasıl yok edebilirim?
Samimiyet ile alakalı bir durun. Tanıdığın biri şakalaşıyorsa sert davranmaman ona yapmaman gerektiğini söylemen gerekir. Tanıdık biri seni de iyi tanıyorsa ciddi olduğunu anlayıp yapmaz. Ne yaptığına bağlı olur ayrıca.

Hocam biraz Lol oynayın etkisini görürsünüz😂 Şaka bir yana eğer sizi kızdıracak sinirlendirecek bir şeyler yaparsa yavaş yavaş agresifleşirsiniz tabii durum size bağlı.

Arkadaşlar tanıdığım insanlara sert davranmıyorum bir şey yapsalar da, bunu nasıl yok edebilirim?

Bende senin gibiydim ta ki 11.sınıfa kadar 12.sınıfta gördüğüm zorbalıklar stajda gördüğüm eziyetlerden sonra anneme babama bazı kötü kelimeler kullandım küfür değil bu arada bütün suçlunun onlar olduğunu hayatımı mahvettiklerini falan kardeşime de öyle aramızda bir bağ kalmadı artık onlar bana ben onlara hakaret ediyorum bazen kavga ediyoruz ciddi ciddi öyle geçinip gidiyorum seneye üniversite var mezuna kaldım psikolojim daha da bozuldu aile evinde 4 sene boyunca ara tatiller dışında yüzlerini görmeyeceğim üzülüyorum aslında bir bakıma bir bakıma da seviniyorum ruh sağlığımı koruyacağım için sevdiklerine yaşadıklarından sonra ve seni desteklemediklerinde sert davranmaya başlarsın şimdi sert davranamama sebebin bu benim sevdiklerimi umursamayışım ve sert davranışlarım arada hakaret edişlerim yaşadıklarımdan sonra başladı tabii hiç iyi bir şey değil orası ayrı konu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı