Durmazzali47
Hectopat
Bu kişinin aşka olan bakışına göre değişim gösterir bence. Ben sevdiğimi düşünsem başlığı böyle açmazdım. Bana göre insan tanımadığı birini sevemez. Ancak tanıdığınız birini sever veya sevmezsiniz. Mesela Atatürkü fikirleriyle,kişilik dünyası ile tanıyoruz. İsteyen sever isteyen sevmez bu kişiye kalmış. Ama kişi tanımadığı birine yalnızca aşık olabilir. 7 yıldır tanıdığım arkadaşıma aşık oldum diye birşey yoktur. Onun adı çok sevmektir. Günümüzde insanlar böyle diyince biraz kızabiliyor lakin insan sevgilisine aşık olacak diye bir kaide yoktur. Ve fazla sevgi inanın aşktan üstündür. Aşk bir hastalıktır. Aşk onsuz yapamamak, sevgi ise tüm hayatı boyunca onun ile birlikte olmak istemesidir. Arada çok ince bir çizgi var. Ancak dediğim gibi asıl fark tanımak ve tanımamaktan geçer. Tekrar ediyorum kişi uzun zamandır tanıdığı birine aşık olamaz,çok sever. Ve yine tekrar ediyorum. "Fazla sevgi aşktan üstündür". Artık bana sorduğunuz sorunun cevabını biliyorsunuz. (Tüm bu anlattıklarım benim kişisel düşüncelerimdir. Ben asla ve asla "bu öyledir" demedim.)Bunu dediğim gibi kendiniz keşfetmeniz gerekiyor.
Pekala. Artık bu sevgi midir aşk mıdır biliyoruz sanırım. Peki ne yapmam gerekiyor? Her öneri benim için çok kıymetli.Aşk ile sevgi farklı şeyler önce aşık mı oldun yoksa seviyor musun onu keşfet.
Son düzenleme: