Tanışma Önerisi

Şimdi sorunumuz şu ben küçük utangaç bir evladım ve hocanın sadece cuma günleri okulda olması ve çoğu kişinin onu tanımaması beni biraz daha çekimser yapıyor. yanlış anlaşılma olur da beni yanlış anlar diye korkuyorum şöyle mantıklı, akla uygun bir fikir bulsakta tanışsam vallaha dünyalar benim olur.

O bir insan bunu unutma. İnsandan da öte bir öğretmen. Seninle ilgilenecektir. Merhaba hocam de konuya gir ,soru sor felan. Arada sırada gördüğünde şu hocayı gördünüz mü de. Her gördüğünde selam ver. Soru sorarken terbiye sınırını aşmayacak şekilde hocayı güldürecek ufak espriler yapabilirsin. Saygıdan eksik yönün olmasın. Zamanla hoca senin hangi sınıfta olduğunu vs. merak edecektir. Anlattığı soruların da işe yarayıp yaramadığını merak edip seni gördüğünde "Sınavın Nasıl geçti?" diye de sorabilir. İnşallah hoca gençtir çünkü yaşlı öğretmenler öğretme isteğini kaybetmiş ve emekliliği bekliyordur ( çoğu )

Bak bu güzel uygulanabilir ve mantıklı bir fikir öğretmenler odasına girerim elimde test kitabı matematik hocasını sorarım geldimi diye... evet evet çok güzel bir fikir bu cepte, daha başka fikir var mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı