Tanrı Aşkına, Technopat'a Kim Saldırıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşiniz gücünüz yok buraya niye vuruyorsunuz be oğlum. Aramaya yazdığım şeyler sonuçsuz kalıyor, bildirimler gelmiyor, konular güncellenmiyor, konulara geç giriyor. Hayır birde benim internet'te afalladı sizde bu sorun var mı bilmiyorum ama diğer sitelere erişimim'de yavaşladı. Avrupa bizi kıskanıyor.

Şenlik var : Live Cyber Threat Map | Check Point
Amerika İsraile sallıyor, ordan Japonlar Amerika'ya giriyor. Çin ve Rusya kendi kafasına göre takılıyor. Bize şuan geçirmeleriyle beraber garibim Hindistan sağdan soldan tokat yiyor. Ortam şahane. 10/10

@EmRRRRR
Türkiye, Türkiye'ye saldırıyor. ABD her yere saldırıyor. Bunlar neye bakılarak, belirleniyor anlamadım
Kaynaklığın doğruluyla ilgili birşey diyemem ama ne zaman anormal bir şekilde nette bir ağırlık olsa öbürsü gün haberlerde siber saldırıya uğradığımız yazılıp çiziliyor. Bize gelirsek sanırsam sınırı filan vuruyoruz heralde. 😅

Dün akşam anlık siber saldırı haritasına baktım da, Moldova'ya bak ya:) "la bebe sizin derdiniz ne" dedim resmen🤣 Sanki kendi ülkesindeki sorunları çözmüş de bize yardırıyor:) Ama dün akşam Almanya'yı yediler resmen, Almanya ligi üst oldu resmen🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı