Tanrı'nın Müziği Sevmesi

Yahu böyle iyi insanlar çok yaşamıyor genellikle... Gerçekten sevilen, iyi insanlar böyle... Türkiye'deki gerçek müzik yapan insanlar. Şimdi her gelen geçene müzisyen olarak anıyoruz...
İnsanlar içinde bir söz vardır, "Allah sevdiği kullarını yanına çabuk alır." diye. Tabi yine dediğimiz gibi onun takdiri ilahisi olduğundan sözün doğru olmasını da bekleyemezsin. :D

Bunun sanatçı olmayla ilgisi yok. Azrail'e işini öğretemiyoruz. Vakti dolan gidiyor. Herkes ölecek öyle ya da böyle.

Ben ölümsüzüm deyip (inançsız bir Amerikalı) kaç kere organlarını yenileyen insana dahi kalmadı bu dünya.

Bunun sanatçı olmayla ilgisi yok. Azrail'e işini öğretemiyoruz. Vakti dolan gidiyor. Herkes ölecek öyle ya da böyle.

Ben ölümsüzüm deyip (inançsız bir Amerikalı) kaç kere organlarını yenileyen insana dahi kalmadı bu dünya.
Aynen. Ne kadar müslüman olsamda bu resimden sonra kessinlik ile cehenneme gideceğim(tabi yine Allahın bileceği bir şey).
Screenshot_20190503-180255.jpeg

Böyle sorular sormak için ne kullanıyorsunuz merak ediyorum. Yani Allah, sesi güzel diye canını alıyor sonra öbür dünyada konsermi verdiriyor? İnsan gerçekten hayret ediyor :)
Türkiye'deki en mutlu günlerimizi onlarla yaşadık. Müzikleri hep ruhumuzu doyurdu. Gencecik yaşında vefat edince arkalarında "ıslak ıslak" gözler bırakıyorlar...

Milletin kafa yanmış arkadaş.

Bak bir arkadaş ne güzel yazmış; yeteneği veren de o, müziği, insanı yaratan da o. En güzel şeylere dilediği gibi zaten sahip olabilir.

Bir Müslüman böyle cehalet içinde olamaz. Eğer Müslümansanız lütfen biraz okuyalım, öğrenelim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı